Sport / Rukomet

Borbeni Nexe na Borac

Borbeni Nexe na Borac

Nakon odlične utakmice i pobjede protiv Tatrana, u subotu nas očekuje nova utakmica SEHA Gazprom South stream lige. U dvorani Gradski vrt u Osijeku, s početkom u 19 sati, Nexe će ugostiti prvake Bosne i Hercegovine – Borac iz Banja Luke.

„Da, utakmicu protiv Tatrana smo odigrali stvarno dobro i zasluženo pobijedili. Naravno, uz super atmosferu u dvorani i veliku podršku publike kojoj se i ovom prilikom zahvaljujem" – rekao je mladi desni vanjski Nexea, Šime Ivić i nastavio...

„Sve to sada treba zaboraviti i okrenuti se utakmici koja nas očekuje u subotu. A očekuje nas još jedna dobra utakmica. Borac je, kako govori i ime kluba, izuzetno borbena momčad protiv koje moramo odigrati maksimalno ozbiljno i motivirano. Put do pobjede je jasan – ovisi sve o nama i našoj igri. Uz našu motiviranost očekujemo ponovno i veliku podršku publike s kojom bismo na kraju trebali proslaviti još jednu pobjedu. Pozivam još jednom sve naše navijače kao i sve ljubitelje rukometa i športa općenito neka dođu u Gradski vrt u subotu u 19 sati i podrže nas na putu do pobjede. Mi ćemo im pružiti još jedan rukometni spektakl i opravdati njihovo povjerenje."

Ulaznice za utakmicu 3.kola SEHA Gazprom South stream lige Nexe-Borac Banja Luka, po cijeni od 20 kuna, možete nabaviti na blagajni dvorane Gradski vrt, u subotu od 15 sati.

I na ovoj ćete utakmici, u suradnji s Osječkom pivovarom, biti počašćeni pivom ili sokom te kokicama.

[important title=Nagradna igra]Nexe poklanja 5x2 ulaznice. U komentar upišite: Želim gledati borbeni Nexe protiv Borca.ž

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dobitnici su: Marija Knežević, Marija Erstić, Josip Minarik, Marko Kljaić i Ana Mikulić[/important]

 


Izdvojeno

Reci što misliš!