Sport / Rukomet

RK Nexe: Počele pripreme za proljetni dio sezone

RK Nexe: Počele pripreme za proljetni dio sezone

Rukometaši Nexea započeli su pripreme za proljetni dio sezone.

S prvoga je treninga izostao tek Josip Božić Pavletić koji je do četvrtka s juniorskom reprezentacijom.

Tijekom priprema rukometaši Nexe-a će odigrati nekoliko prijateljskih utakmica u Našicama kao i u gostima. CO Zagreb, Metaloplastika, Csurgoi, Bosna, Koprivnica...biti će protivnici izabranicima Zdenka Kordija.

rknexe pripreme1

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prvo predstavljanje domaćoj publici biti će u petak i subotu (17. i 18. 1.) protiv šabačke Metaloplastike. Tijek priprema prokomentirao je trener našičkog kluba Zdenko Kordi.

Pripreme za proljeće počinju 7.siječnja, prva službena utakmica je 8.veljače u Novom Sadu protiv Vojvodine.

Pripreme počinju 7. ovog mjeseca. Planirali smo utakmice protiv austrijskog Leobena u Našicama (17. i 18.01.), subotu poslije toga gostujemo na jednodnevnom memorijalnom turniru u Koprivnici, a za prvi dan veljače planirana je pripremna utakmica s CO Zagrebom u Zagrebu. Nakon toga nas očekuje utakmica SEHA lige protiv Vojvodine, a onda i apsurdna situacija jer ćemo biti tri tjedna bez utakmice pa ćemo ih imati 4-5 u samo desetak dana. Slična nas situacija očekuje i nakon toga ciklusa, posebno početkom doigravanja u Premier ligi. Sve to zahtijeva posebne programe priprema, to je nešto što nije uobičajeno u trenerskoj praksi. Formu i veliko opterećenje moramo tempirati za nekoliko razdoblja tijekom polu sezone. To će nam biti najveći izazov.", riječi su trenera Kordija.

Izvor: rknexe.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!