Sport / Rukomet

Franjo Lelić: ''Bez grča i kočnica protiv prvaka''

Franjo Lelić: ''Bez grča i kočnica protiv prvaka''

Pobjeda na gostovanju protiv Poreča, poraz u Varaždinu i tijesna pobjeda protiv Karlovca u Našicama. Igra toplo – hladno. Četiri boda od mogućih šest. CO Zagreb je ispred, s maksimalnim učinkom.

Veliki rukometni derbi igra se sutra u zagrebačkoj Kutiji šibica s početkom u 19.30 sati.

Franjo Lelić će malo opširnije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

O utakmici CO Zagreb-Nexe...

Još je jedan veliki derbi pred nama, zapravo i najveći derbi hrvatskoga rukometa. Dosadašnji dio sezone potvrdio nam je kako možemo igrati protiv svakoga, ali se, gledajući posljednje dvije utakmice, moramo probuditi i vratiti kvalitetu igre koja nas je krasila u SEHA ligi. Protiv Zagreba trebamo odigrati najbolje što možemo, bez grča i nekih kočnica. Zagreb je uvijek izazov, svi želimo odigrati što bolje protiv prvaka. Očekujem dobru utakmicu u kojoj je ipak Zagreb favorit."

O problemi u posljednje dvije utakmice...

Problem je bio u nama samima. Svi se trebamo pogledati u oči i reći što i zašto nije funkcioniralo. Olako smo shvatili protivnike i upisali smo bodove prije nego što smo ih osvojili. Posebno se to odnosi na utakmicu protiv Karlovca. Rezultat ne bi bio upitan uz naš kvalitetan pristup od prve sekunde. Krenuli smo po sistemu „lako ćemo", sve je krenulo nizbrdo i teško se bilo vratiti. Uspjeli jesmo, ali nam se to ne smije više ponavljati. U svaku utakmicu moramo ući sa sto posto i shvatiti je izuzetno ozbiljno. Svaka utakmica je priča za sebe. Liga je izuzetno izjednačena, svatko može pobijediti svakoga i treba biti krajnje oprezan."

I o utakmica Meshkova protiv zvijezda SEHA lige...

Bilo je super. Odlična organizacija i lijepa, revijalna utakmica. Spektakl!" Sutra u Kutiji sigurno neće biti revijalno. Ali će biti spektakl. Kao i svaki puta na derbiju.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!