Sport / Rukomet

Kreće prodaja ulaznica za rukometnu utakmicu Hrvatske i Švicarske

Kreće prodaja ulaznica za rukometnu utakmicu Hrvatske i Švicarske

Na startu kvalifikacija za Euro 2020. u Švedskoj, Norveškoj i Austriji hrvatski će rukometaši u dvorani Gradski vrt ugostiti Švicarsku. Utakmica je na rasporedu 25. listopada s početkom u 20.15 sati.

Tri dana kasnije rukometna reprezentacija gostuje u Belgiji. U skupini za nastup na Euru još jei  Srbija, a na Euro će ići dvije najbolje plasiranje reprezentacije u skupini plus još četiri najbolje trećeplasiranje iz osam kvalifikacijskih skupina.

Ulaznice za utakmicu u Osijeku su u prodaji putem sustava ulaznice.hr te na INA benzinskim postajama Svačićeva i Trpimirova istok u Osijeku po cijeni od 70 i 100kn.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kratko je izbornik Červar prokometirao i predstojeće utakmice: "Utakmica sa Švicarskom neće biti nimalo laka. Od igrača ću tražiti maksimalno zalaganje kao i u prvoj utakmici protiv Crne Gore. Švicarska je pokazala da je protivnik vrijedan poštovanja jer su u kvalifikacijama pobijedili Norvešku. Vratio im se Andre Schmid i on je taj koji je bitno promijenio ekipu. Imaju odličnog pivota i lijevo krilo koji je izrazit kontraš. Na vratima im je iskusni vratar Montpelliera Nikola Portner. Belgija igra puno sedam na šest, a njihov kapetan igra kod nas u Zagrebu. Danas svi igraju rukomet i moramo se dobro i pažljivo pripremiti. Mi smo u obje utakmice na papiru favoriti, ali morat ćemo to pokazati na terenu."

SiB.hr
FOTO: Davor Javorović/Pixell

 


Izdvojeno

Reci što misliš!