Sport / Ostalo

Stonghold Grappling International Open

Uspjeh hrvačkog kluba Osijek na natjecanju u Kuli

Uspjeh hrvačkog kluba Osijek na natjecanju u Kuli

Na turniru je sudjelovalo ukupno 90 natjecatelja s područja regije koji su osim po jakosnim bili raspoređeni i u težinske kategorije

Proteklog vikenda pripadnici hrvačkog kluba Osijek s Juga 2 nastupili su na seniorskom Stonghold Grappling International Openu u Kuli.

Natjecanje se održalo u dvije jakosne kategorije odnosno kategoriji za početnike (gdje pripadaju BJJ i Luta Livre bijeli pojasevi , Judo do plavog pojasa te hrvači do jedne godine iskustva) te u kategoriji za naprednije natjecatelje (BJJ i Luta Livre od plavog do crnog pojasa, Judo crni pojasevi te hrvači s jednom i više godina iskustva).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na turniru je sudjelovalo ukupno 90 natjecatelja s područja regije koji su osim po jakosnim bili raspoređeni i u težinske kategorije. Klub s Juga 2 u početničkoj kategoriji do 77kg predstavljali su Žolt Vačora koji je zauzeo 3. mjesto i okitio se brončanom medaljom te Dorian Basarić koji je izgubivši na bodove zapeo u prvom kolu.

U kategoriji početnika do 92kg srebrno odličje osvojio je Ivan Stažić kojemu je u finalnom dvoboju za jedan bod izmaknulo zlato.

Naprednije natjecatelje predstavljali su Marijo Zvonarek u kategoriji do 84kg te Josip Butković i Feđa Ivanšić u kategoriji do 100kg. Zvonarek je u konačnom poretku zauzeo 3. mjesto i osigurao brončanu medalju dok su Butković i Ivanšić nakon borbi s puno iskusnijim protivnicima svoje nastupe završili u prvom kolu. Treba napomenuti kako je svima osim Zvonareku i Stažiću ovo bio prvi nastup na međunarodnoj sceni.

Članovi HK Osijek s Juga 2 ovim putem bi se zahvalili tvrtki Barrage d.o.o. koja im nesebično pomaže u normalnom funkcioniranju kluba. Natjecatelji su nastupili pod vodstvom trenera Gorana Vidakovića koji poziva sve zainteresirane da im se pridruže na treninzima u dvorani u atomskom skloništu u Umaškoj ulici na Jugu 2.  Sve informacije možete dobiti na tel: 0994396512 ili putem e-maila [email protected]

 


Izdvojeno

Reci što misliš!