Sport / Ostalo

Veliki uspjeh plesnog studija Shine

Veliki uspjeh plesnog studija Shine

S odmakom zime i hladnih dana, u svima nama budi se potreba za jačom aktivacijom, kako tjelesnom tako i onom mentalnom, a upravo ples i plesni pokret nudi se kao savršeni spoj svega onoga što je čovjeku potrebno, ne bi li u potpunosti odbacio pospani plašt kojim je bio zaogrnut sve te prethodne zimske dane.



I dok su neki još uvijek u fazi buđenja i odbacivanja debelih slojeva (krivih uvjerenja, pa čak i materijaliziranih oblika loših navika), neki pojedinci vrijedno rade na ostvaraju svojih zacrtanih ciljeva. Upravo takva – vrijedna i energična ekipa rasplesanih pojedinaca, čini osječki Plesni studio SHINE.

Prema riječima predsjednice udruge i voditeljice plesnih tehnika Mire Sekereš, protekli tjedan za „Šajnice“ je bio sve samo ne uobičajen. Iako kod njih nikada ni nije mirno, prošli tjedan, osobito vikend, za njih je predstavljao visoki stupanj usredotočenosti i ekspresije dugo akumulirane kreativne enrergije. Naime, čak tri grupacije plesačica i plesača sudjelovalo je na međunarodnim plesnim natjecanjima, s kojih su se svojim kućama vratili s brojnim priznanjima i nagradama vodećih, pobjedničkih pozicija.

Pod stručnim vodstvom trenerice Aleksandre Bolmanović, svoju ljubav prema plesu uspješno je prezentirala prva grupa plesača i to na međunarodnom natjecanju u Beogradu. Druga i najmlađa plesna skupina, s voditeljicama Majom Zec i Mirom Sekereš, vještinu svojih plesnih pokreta pokazala je u Zagrebu, te se time kvalificirala na međunarodno plesno natjecanje u Portugalu.

Treća je pak skupina plesača, s voditeljicom plesnih tehnika Suzanom Žuljević, otišla u Amsterdam, gdje se među velikim brojem natjecatelja izborila za čak tri zlata i dva srebra.

Impresivna dostignuća ali i kontinuirani rad i posvećenost, dakle, samo su neke od kvaliteta koje krase vrijednu ekipu plesača ovoga plesnoga studija.
Pa ukoliko i Vi osjećate potrebu za aktivacijom svoga tijela u vidu plesnog pokreta, ekipa ovoga rasplesanoga tima srdačno Vas poziva da posjetite njihov studio Shine, koji se nalazi u Esseker centru, te direktno od samih voditelja saznate sve potrebite informacije o redovnom programu i aktivnostima. Također, informirati se možete i putem web stranice www.ps-shine.com ili putem službenog facebook profila.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!