Sport / Ostalo

Vježbanje na otvorenom i gimnastički tramvaj za najavu DOBRO World Cupa Osijek!

Vježbanje na otvorenom i gimnastički tramvaj za najavu DOBRO World Cupa Osijek!

Do početka jedanaestog izdanja Svjetskog kupa u gimnastici Osijek dijeli nas nešto manje od 2 tjedna, a priliku na zajedničko druženje s velikim i malim rekreativcima iskoristit će Gimnastičko društvo Osijek – Žito, izvršni organizator DOBRO World Cupa, te će zajedno s hrvatskim reprezentativcem Robertom Seligmanom odraditi trening na otvorenom.

U nedjelju, 19. svibnja s početkom u 10 sati u Parku kralja Petra Krešimira IV u Osijeku održat će se Vježbanje na otvorenom, a društvo svima, uz Seligmana, pravit će i maskota Svjetskog kupa, kuna Gymi. Trening i druženje s Osječanima ponovno će podržati i Generalni pokrovitelj Svjetskog kupa u gimnastici tvrtka Žito sa svojim brandom DOBRO.

Svoj dolazak na trening najavio je i Tomislav Marković.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Već tri godine organiziramo ovo događanje i svaki put je sve bolje i bolje. Prošle godine se okupio uistinu velik broj djece i odraslih, a vjerujem da će tako biti i ove godine. Cilj nam je predstaviti gimnastički sport i pokazati da je on odličan izbor za rekreaciju vježbača svih dobnih skupina – od beba do naših sugrađana zrelije dobi. Dobro ćemo se zabaviti vjerujem i ovaj put, a rezultat svega bit će jedan odlično odrađen zajednički trening s našim Robertom“.

Treningu na otvorenom mogu se pridružiti svi, bez obzira na trenutačnu tjelesnu spremu, gipkost, dob ili spol. Svi su dobrodošli kako bi naučili osnove gimnastičke rekreacije i time učinili pravi korak prema zdravom i aktivnom životu.

ZA NAJMLAĐE – IGROKAZ U TRAMVAJU

Obići grad Osijek prekrasnim osječkim tramvajem, pri tom upoznati zanimljive likove i naučiti ponešto o gimnastici – odlična je prilika za dobru zabavu i velikima i malima.

Baš stoga, organizirat će se 2 interaktivne tramvajske vožnje za najmlađe u okviru kojih će djeca uživati u druženju s mišićem Mišom i kunom Gymijem, glavnim likovima interaktivne predstave za najmlađe.

Igrokaz u GPP tramvaju „Mišić Mišo i prijatelj Gymi u velikoj gimnastičkoj avanturi“ održat će se u subotu, 18. svibnja 2019. godine s polascima u 11 i 12 sati na Trgu Ante Starčevića.  

Ulaz za sve posjetitelje je slobodan!

Sve informacije o natjecanju, čija će se finala održati dvorani Gradski vrt 25. i 26. svibnja, možete pratiti i na http://osijekgym.com/ kao i na Facebook i Instagram profilima. Dodajmo i kako je osim sportskog, najavljen i bogat zabavni program u sklopu FEELGOOD WEEKEND Festivala na kojem će nastupiti Neno Belan i Massimo (24. i 25. svibnja) u prekrasnom Parku kralja Petra Krešimira IV.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!