Sport / Ostalo

Uz popularnu ''piramidu'' Tenis klub Jezero priprema i niz turnira

Uz popularnu ''piramidu'' Tenis klub Jezero priprema i niz turnira

Tenis klub Jezero u 2019. godinu ulazi s velikim ambicijama i projektima. Uz organizaciju popularnih zimskih i ljetnih „Piramida“, i to za tenisače, tenisačice i parove, Masters kao završno natjecanje „Piramide“ te svakodnevnu organizaciju teniske rekreacije članova Kluba, ove godine uspostavljena je suradnja s Hrvatskim teniskim savezom (HTS) i Hrvatskim teniskim savezom veterana (HTSV), što će rezultirati održavanjem niza sportskih događanja na terenima smještenim u jedinstvenom ambijentu u gradu Osijeku, neposredno uz jezero u Kupskoj ulici.

Tako će se u suradnji s HTSV-om 23. i 24. veljače 2019. godine održati dvoransko prvenstvo „JEZERO SENIORS OPEN - OSIJEK 2019“, a u svibnju u suradnji s HTS-om turnir za djecu do 10 godina. Uvjeti za održavanje turnira su najpovoljniji u gradu budući da Tenis klub Jezero „pod balonima“ ima pet teniskih terena.

U suradnji s HTSV-om 31. svibnja i 1. lipnja 2019. godine održat će se „JEZERO SENIORS OPEN - OSIJEK 2019“, a mečevi će se igrati na otvorenom. Ipak, najatraktivniji događaj u Tenis klubu Jezero ove godine bit će održavanje međunarodnog turnira „2019 ITF JEZERO SENIORS OPEN - OSIJEK“ koji će se u suradnji s HTSV-om i ITF-om (Međunarodnom teniskom federacijom) održati od 21. do 26. rujna 2019. godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!