Sport / Ostalo

HK Osijek: Šest natjecatelja osvojilo sedam medalja

HK Osijek: Šest natjecatelja osvojilo sedam medalja

Članovi Hrvačkog kluba Osijek ostvarili su nesvakidašnji uspjeh na natjecanju u brazilskom jiu jitsu „Flavium Gi Challenge“ u Beogradu. Naime, svi borci koji su nastupili na natjecanju, koje se održalo 3. ožujka, osvojili su medalje, a time su zaslužili i pehar kao treći najuspješniji klub natjecanja.

Trener Ivica Tadijanov osvojio je kategoriju do 100 kilograma za ljubičaste, smeđe i crne pojaseve, kao i zlato u apsolutnoj kategoriji. Srebrne medalje osvojili su Vedran Vukas (kategorija plavih pojaseva do 94 kilograma), Marin Mikulić (kategorija plavih pojaseva do 88 kilograma), Domagoj Matijević (kategorija bijelih pojaseva do 88 kilograma) i Ante Ljubas (kategorija juniora do 64 kilograma).

Vedran Lenz osvojio je treće mjesto u kategoriji bijelih pojaseva do 94 kilograma. Hrvački klub Osijek ukupno je u posljednja dva natjecanja osvojio 10 medalja, što pokazuje kvalitetan rad u klubu. Grupi brazilskog jiu jitsu mogu se pridružiti novi članovi u terminima ponedjeljak, srijeda i petak od 19:00 do 20:30 sati u dvorani kluba u Naselju Vladimira Nazora, iza zgrade broj 16. Dodatne informacije mogu se pronaći na društvenim mrežama kluba.

Iz kluba se zahvaljuju sponzorima: Polleo sport, Bonavia design, Vodovod Osijek, Lukenda Transport i Hokus Okus.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!