Ostalo-Sport

Ostalo-Sport

Osijek domaći Europskog prvenstva u streljaštvu zračnim oružjem

dan sporta1

Osijek će još jednom ugostiti najbolje europske pucače zračnim oružjem na streljani Pampas.

   

Osijek ima dva prvaka Hrvatske u grapplingu

hk osijek

Hrvački klub Osijek u nedjelju 17.2.2019. nastupio je na Prvenstvu Hrvatske u grapplingu koje se održalo u sportskoj dvorani Pešćenica u Zagrebu. Klub je zbog ozljeda i bolesti predstavljalo nešto manje boraca nego inače, njih petorica. Ivica Tadijanov obranio je titulu prvaka Hrvatske u kategoriji seniora do 100 kilograma. Novi juniorski prvak Hrvatske do 84 kilograma je Marin Mikulić koji je potvrdio odličnu formu koju pokazuje unazad nekoliko natjecanja.

   

S Pannoniana na Olimpijske igre

PC1

Najveće extremno-sportsko i glazbeno događanje u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi uvršteno je u UCI (Union Cycliste Internationale) kalendar, a u novoj kategoriji natjecanja BMX vozači prikupljat će bodove za Olimpijske igre u Tokiju.

   

U Vukovaru održana Noć gimnastike

gk vu

Početkom svake kalendarske godine gimnastički klub Vukovar već tradicionalno organizira Noć gimnastike i svečano proglašenje najuspješnijih članova u prethodnoj godini.

   

Prve medalje za MMA natjecatelje Hrvačkog kluba Osijek

hk osijek mma natjecanje

Članovi Hrvačkog kluba Osijek 2.2.2019. sudjelovali su na amaterskom MMA (Mixed martial arts) natjecanju Zagreb Open u organizaciji American Top Team-a. Bilo je to prvo natjecanje za članove kluba pod pravilima slobodne borbe.

   

U Osijeku održano seniorsko državno prvenstvo u skoku s motkom, Horvat prvi s 5,45m

horvat 2

Dvoransko prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke održano je 2. veljače 2019. u Zagrebu dok je disciplina skoka s motkom za seniore održana dan poslije u Osijeku, u organizaciji Atletskog kluba Slavonija-Žito.

   

Tri medalje na Prvenstvu Hrvatske za judo klub Mladost Osijek

PH kadeti zajednicka

U Splitu je 2.2.2019. g. održano Prvenstvo Hrvatske za kadete i kadetkinje (U18) na kojem je nastupilo 189 natjecatelja/ica iz 32 kluba. Judo klub Mladost predstavljalo je 5 natjecatelja/ica koji su osvojili 3 medalje.

   

Donna rastura: Preko druge igračice svijeta do polufinala u Rusiji

donna1

Donna Vekić, višestruka i aktualna najbolja sportašica grada Osijeka već na početku godine ponovo je na tragu da osvoji ovu titulu. Danas je na jakom turniru u ruskom St. Petersburgu svladala drugu igračicu svijeta i prošlotjednu finalisticu Australian Opena Petru Kvitovu.

   

Regionalno Prvenstvo Hrvatske za kadete,mlađe kadete i početnike

zajednicka

Prvenstvo Regije za kadete i mlađe se održalo u Sisku u 25 metarskom bazenu. Nastupili su predstavnici 13 klubova sa ukupno 270 plivača i plivačica.

   

Čak 12 medalja na Dvoranskom PH za juniore, zlato za Ivu Brkić, Nikolinu Užnik i Svena Salaja

ak slavonija

Dvoransko prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke održano je 26. siječnja 2019. u Zagrebu, u dvorani na Zagrebačkom velesajmu.

   

Stranica 1 od 184

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja