Sport / Odbojka

MOK Mursa pobjedom u doigravanje

MOK Mursa pobjedom u doigravanje

Odbojkaši Murse nastavljaju s pobjedama i u doigravanju za prvaka Hrvatske. U prvoj utakmici četvrtfinala play off-a Osječani su u Gradskom vrtu pobjedili Sisak s 3:1 u setovima.

Mursa nije dobila lakog suparnika u četvrtfinalu, no Osječani su još jednom pokazali zašto su lider na ljestvici Superlige sa samo jednim porazom u cijeloj sezoni. I taj poraz doživjeli su upravo od Sisčana.

Gosti u bijelo-plavoj opremi dobili su prvi set s 25:22. U postavi trenera Dragana Božića vidjela se mala nervoza, što je Sisak znao iskoristiti. No, vrijedi napomenutri i kako je nekoliko igrača Murse imalo virozu pred samu utakmicu i bili su upitni za nastup.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Brzo su se crveni vratili, Mursaši su odigrali odlično 2. set, pobjedili s 25:20, pa i u trećem su dominirali, imali veliku prednost, iako konačnih 25:23 to ne pokazuje po rezultatu. U 4. setu također nije bilo dvojbe, Mursa je uvijek bila korak ispred, sa sigurnom kontrolom igre. Osječani su slavili s 25:19 i tako s konačnih 3:1 u setovima stekli prednost pred uzvrat u Sisku.

Svi su igrači odigrali kolektivno dobro, a posebno treba izdvojiti najiskusnijeg primača Ninu Jurića.

Uzvrat se igra već u srijedu u Sisku u 20 sati, a ako domaćini pobjede, treći odlučujući ogled igrao bi se opet u Osijeku, u subotu u Gradskom vrtu.

{youtube}xC3eXFbR2rA{/youtube}

Tekst i video: STV

  

  


Izdvojeno

Reci što misliš!