Sport / Odbojka

VIDEO: Osijek tijekom vikenda centar hrvatske odbojke

VIDEO: Osijek tijekom vikenda centar hrvatske odbojke

Sljedećeg vikenda Gradski vrt će ugostiti reprezentacije hrvatske muške i ženske koje će igrati u europskoj ligi protiv Rumunjske i Slovenije.

Dvorana Gradski vrt nudi najbolje uvjete za odigravanje utakmica ali i pripreme za njih u što su se uvjerile hrvatske reprezentativke prošle godine, ali i muški izabranici 2009. kada je Hrvatska u europkoj ligi igrala protiv Španjolske.

Na konferenciji za novinare predstavila se ženska ekipa, dok je muška reprezentacija na putu za Osijek. Izabranice Irine Kirilove nemaju još pobjedu u europskoj ligi, no protiv Rumunjki očekuju barem dobar otpor i kvalitetnu igru.

Podsjećamo u petak 24. lipnja igrat će muške reprezentacije Hrvatske i Slovenije od 19,30, zatim u subotu iste momčadi u 17,30 dok će djevojke nastupiti u petak od 15 sati s Rumunjskom te te u nedjelju od 19 sati. Cijena ulaznica je simboličnih 10 kuna.

Gradonačelnik Bubalo podržao je i odbojkašku ligu za mlade pod nazivom Slatka Liga Kandita te je učenicima malim odbojkašima darovao lopte za odbojku i odbojku na pijesku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

{youtube}I7MrH2On_dc{/youtube}

sljedećeg vikenda Gradski vrt će ugostiti reprezentacije hrvatske muške i ženske koje će igrati u europskoj ligi protiv Rumunjske i Slovenije.

Dvorana Gradski vrt nudi najbolje uvjete za odigravanj utakmica ali i pripreme za njih u što su se uvjerile hrvatske reprezentativke prošle godine, ali i muški izabranici 2009.kada je Hrvatska u europkoj ligi igrala protiv Španjolske.

Na konferenciji za novinare predstavila se ženska ekipa, dok je muška reprezentacija na putu za Osijek.

Izabranice Irine Kirilove nemaju još pobjedu u europskoj ligi, no protiv Rumunjki očekuju barem dobar otpor i kvalitetnu igru.

Podsjećamo u petak 24.lipnja igrat će muške reprezentacije Hrvatske i Slovenije od 19 i 30, zatim u subotu iste momčadi u 17 i 30 dok će djevojke nastupiti u petak od 15 sati s Rumunjskom te te u nedjelju od 19 sati. Cijena ulaznica je simboličnih 10 kuna. Gradonačelnik Bubalo podržao je i odbojkašku ligu za mlade pod nazivom Slatka Liga Kandita te je učenicima malim odbojkašima darovao lopte za odbojku i odbojku na pijesku.


Izdvojeno

Reci što misliš!