Sport / Odbojka

VIDEO: Mursaši uvjerljivi protiv favoriziranog Rovinja

VIDEO: Mursaši uvjerljivi protiv favoriziranog Rovinja

Mursa Osijek svladala je Rovinj s 3:1 no pobjeda Osječana mogla je biti i uvjerljivija.Iako se igralo dosta izjednačeno u sva 4 seta, Mursa u plavoj opremi je bila bolja i u konačnici zasluženo slavila.
mokmursa04.jpg.jpg
U drugom setu kojeg je Rovinj dobio na razliku 27:25 Mursaši su imali čak 3 set lopte koje su nesretno ispustili.No, sve su vratili u 3. i 4. setu i zasluženo pobjedili favorozioranu momčad, koja ove godine slovi kao kadnidat za naslov prvaka.

Trener Osječana Leonard Barić dobro je posložio momčad koja je spoj iskustva i mladosti i domaćin je potvrdio kako će i ove godine igrati značajnu ulogu u hrvatskoj odbojci.Cjela momčad Murse igrala je odlično, a posebno treba izdvojiti dijagonalnog napadača Krešimira Prlića i iskusnog povratnika Roberta Celana, koji je goste dotukao sjajnim servisima.

Mnogi su sumnjali u kvalitete sadašnje ekipe Murse, no izabranici trenera Barića pokazali su kako imaju mogućnost igrati s najboljima pa će prvenstvo i ove godine biti zanimljivo do samog kraja.U sljedećem 3. kolu Mursa Osijek gostuje kod Vukovara u Slavonskom derbiju, a onda u 4. kolu Osječani su domaćini sastavu Siska.

VIDEO:  

mokmursa15.jpg

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


TEKST I VIDEO: STV

 


Izdvojeno

Reci što misliš!