Sport / Odbojka

Više od 500 igrača u Minivolley ligi

Više od 500 igrača u Minivolley ligi

U nedjelju, 02. ožujka 2014. godine, u Gradskoj dvorani u Valpovu održano je treće okupljanje neslužbene odbojkaške lige Minivolley Valpovštine 2014.



U ligi je sudjelovalo 13 klubova s područja cijele Valpovštine s ukupno 80 ekipa. Najveći broj ekipa natjecao se u super mini i mini odbojci odnosno po 32 ekipe u svakoj kategoriji, dok je kod mlađih kadeta bilo 16 ekipa. Odigrano je ukupno 148 utakmica, od toga 74 utakmice u supermini kategoriji, 56 u mini kategoriji te 18 utakmica mlađih kadeta, od čega su kadetkinje odigrale 13 utakmica, a kadeti 5 utakmica.

Nakon odigranog 5. i 6. kola prvo mjesto u super mini kategoriji dijele Valpovo 10 i ŽOK Ferivi s ukupno ostvarenih 8 pobjeda, a slijede ih Valpovo 7 i Belišće 1. U mini kategoriji prva tri mjesta zauzimaju ekipe Đakova i to Đakovo 2, Đakovo 1 te Đakovo 3. Kod mlađih kadetkinja prvo mjesto zauzima ŽOK Ferivi s ukupno 5 pobjeda i bez ijednog izgubljenog seta, a slijede ih ŽOK Tenja i OK Linga. Kod mlađih kadeta prvo mjesto uvjerljivo zauzima MOK Mursa Osijek s ukupno ostvarene 4 pobjede i bez ijednog izgubljenog seta, a slijede ih OK Valpovo 2 i OK Valpovo (Bel).

miniodbojka2

I na ovome okupljanju preko 500 igrača i igračica pokazalo je veliki napredak u radu i zalaganje na terenu. Valpovačka „arena“ ponovno je okupila veliki broj gledatelja tokom cijeloga dana.

Sljedeće okupljanje na rasporedu je 23. ožujka 2014. godine s početkom u 8,30h u Gradskoj dvorani u Valpovu.

   

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!