Sport / Nogomet

dok se gradi novi maksimir

Dinamo će svoje europske utakmice igrati u Osijeku?

Dinamo će svoje europske utakmice igrati u Osijeku?
nk-osijek.hr

Iz NK Osijek spremni su izaći u susret Dinamu ako se europski nastupi klubova ne budu poklapali

U Zagrebu je prošlog tjedna pala konačna odluka - rušit će se Maksimir i na njegovom mjestu graditi novi stadion. Vijest je to koja inače nama u Slavoniji i ne bi bila previše zanimljiva da se uz nju nije povuklo pitanje novog Osijekovog stadiona kao zamjenske lokacije na kojima bi Dinamo igrao svoje europske utakmice dok traju radovi u Zagrebu.

Službeno, iz Dinama za takvu opciju još nisu kontaktirali nikoga iz redova osječkog prvoligaša. Ali u Osijeku spremni su izaći u susret Dinamu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Mi ćemo rado svoj stadion na korištenje ustupiti Dinamu za potrebe utakmica Lige prvaka. I ne samo njemu, nego svakom klubu u Hrvatskoj. Ima samo nešto, bit ćemo u mogućnosti to učiniti ako se njegovi europski nastupi ne poklope s našima", kazao je za Sportske novosti predsjednik NK Osijek Ivan Meštrović.

stadion pampas
uskoro niču tribine Zakuhtali se radovi na Pampasu: Pogledajte kako napreduje izgradnja novog stadiona

Za Dinamo opcija je još i igranje u Sloveniji (Maribor ili Ljubljana), ali igranje u Osijeku, Hrvatskoj čini se kao najlogičniji izbor. No za to se prvo mora i završiti stadion na Pampasu pa i klubovi dogovoriti.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!