Sport / Nogomet

Vratili se iz ponora

Sjajan preokret Osijeka za veliku pobjedu protiv Rijeke

Sjajan preokret Osijeka za veliku pobjedu protiv Rijeke
Davor Javorović/Pixell

Osijek nije postojao na terenu u prvih 45. minuta, a onda je u drugom krenuo upravo onako kako Kulešević nije najavio, na sve ili ništa i za to je nagrađen.

Malotko na stadionu se nadao slavlju nakon prvog poluvremena u Gradskom vrtu. Rijeka je apsolutno dominirala i vodila 2:0 uz pregršt prigoda i tek jednu šansu Osijeka preko Marića, a onda je Osijek ubacio u sedmu brzinu i pomeo Rijeku.

Rijeka je povela preko Čolaka nakon što je Andrijašević promašio tri dobre prigode, a vodstvo je u zadnjoj minuti povećao Župarić

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U drugom dijelu vidjeli smo Osijek kakav želimo uvijek gledati. Napaljen i beskompromisan u Gradskom vrtu. Potpuno dominacija koja nije mogla proći bez nagrade.

14. kolo 1.HNL: NK Osijek - HNK Rijeka 3:2 Kohorta bakljada Fotogalerija

Ulaskom Ndckyta potpuno je živnula igra nošena navijanjem Kohorte s istoka. Prvo je zabio Marić nakon asistencije Jerrya, a onda su i izjednačili nakon ubacivanja Talysa. Lopa to zakucava za slavlje i nadu u preokret.

Preokret je i stigao nakon jednog kornera i gužve koju koristi Žaper i zabija za 3:2 i konačno naplatu svih boli u proteklim kolima.

Zanimljivo, na kraju susreta igrači su pomalo sramežljivo pozdravili navijače, a posljedica je to vjerovatno brojnih natpisa na društvenim mrežama. Dojma smo kako će svi ovo brzo zaboraviti ukoliko Osijek bude igrao kao danas u drugom dijelu. 

U sljedećem kolu Osijek ide na Poljud ranjenom Hajduku. 

Rezultati by SofaScore


Izdvojeno

Reci što misliš!