Sport / Nogomet

trener bijelo plavih nakon utakmice

Kulešević: ''Smetali su nam vjetar i sunce. Na kraju sam zadovoljan bodom u Zaprešiću''

Kulešević: ''Smetali su nam vjetar i sunce. Na kraju sam zadovoljan bodom u Zaprešiću''
Igor Kralj/Pixell

Osijek nije odigrao dobro u Zaprešiću i plesao je po rubu poraza. Gubio je 3:1, no uspio se vratiti i zato je trener Ivica Kulešević na kraju utakmice bio zadovoljan

Dosta loše prvo poluvrijeme kod feneraša u Zaprešiću i drugo već nešto bolje za Osijek. Trener Ivica Kulešević na kraju je bio zadovoljan i upućivao je pohvale svojim igračima za povratak u susret.

Osijek - Inter
gubili 3:1 pa se spasili Špoljarić spasio Osijek od poraza u Zaprešiću

"Poslije našeg ranog vodstva i solidnog otvaranja utakmice, ušli smo u probleme prije svega zbog nespretnosti u fazi obrane i na poluvremenu smo već gubili 2:1. Dogovorili smo se da u drugom poluvremenu stanemo još bliže i agresivnije, još više napadački, da ne kažem va banque, međutim opet smo rano primili treći gol i nije bilo lako vratiti se nakon negativnog rezultata 3:1. Bilo je posebno teško jer se u drugom poluvremenu jako malo igralo, bilo je dosta otezanja igre i nije tu bilo prostora za neke duže i ozbiljnije kontinuirane napade. Čestitam momčadi na način na koji smo se vratili i odnijeli veliki bod iz Zaprešića."

NK Inter Zaprešić - NK Osijek 3:3 Fotogalerija

Vremenski uvjeti također su predstavljali problem Osječanima, smatra trener Kulešević koji spominje i natopljen teren s tvrdom podlogom pri čemu su njegovi igrači dosta proklizavali.

"Prvo poluvrijeme bilo je dosta nezgodno za igrati, sunce nam je išlo u oči, imali smo i vjetar protiv sebe. Imali smo mali problem po boku gdje Igor Silva nije radio ono što inače radi i nevjerojatne pogreške u obrani što je sastavni dio nogometa. Dosad nismo imali problema s individualnim greškama u obrani, međutim dogodi se, dogodilo se i ovdje. Na kraju sam zadovoljan bodom i načinom na koji smo se vratili u utakmicu."


Izdvojeno

Reci što misliš!