Sport / Nogomet

više nije samo v.d.

Ivica Kulešević i službeno postaje prvi trener NK Osijek

Ivica Kulešević i službeno postaje prvi trener NK Osijek
Dubravka Petric/PIXSELL

Ivici Kuleševiću skinut je prefiks "v.d." i postaje i službeno prvi trener NK Osijek

Velika strana nogometna imena proteklih dana spominjala su se u pričama oko nasljednika Dine Skendera na klupi osječkog nogometnog prvoligaša, a na kraju od svih tih pompoznih imena neće biti ništa, na klupi Osijeka ostaje domaći čovjek.

Naime, kako piše današnji Glas Slavonije, Ivici Kuleševiću skinut je prefiks "v.d." i postaje i službeni glavni trener NK Osijek. Za takvu odluku dobrim je dijelom "krivac" i sam Ivica Kulešević, koji je probni rad od tri utakmice odradio bez pogreške.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Impresivan start od 8:0 u Vukovaru u kupu protiv Sloge, te zatim 4:0 farmaceutima na gostovanju u Koprivnici i domaća, najmanje uvjerljiva, pobjeda protiv Gorice od 2:1 osigurali su Kuleševiću ostanak na klupi bijelo-plavih.

Dio navijačke polulacije sigurno će biti razočaran ovakvom odlukom, ne zato što misle da je Kulešević loš trener, nego zato što će opet izostatiiskorak naprijed što se tiče trenerskog imena. Tri Kuleševićeve utakmice mali su uzorak i budućnost će pokazati je li ovo bio dobar potez predsjednika Meštrovića ili će se ponovit priča kao sa Skenderom.

Inače ovo nije prvi puta da je Ivica Kulešević prvi trener NK Osijek. Prvi mandat mu i nije baš bio dugačak. Trajao je od listopada 2013. do veljače 2014., a u njemu je prvu pobjedu Kulešević ostvario tek u devetoj utakmici, a zanimljivo je kako je ubrzo nakon toga smijenjen. No treba uzet u obzir i kako su ono bila neka sasvim druga vremena u Gradskom vrtu.


Izdvojeno

Reci što misliš!