Sport / Nogomet

Slaven Belupo - Osijek 0:4

Bijelo-plavi pregazili Slaven Belupo u Koprivnici

Bijelo-plavi pregazili Slaven Belupo u Koprivnici
Marko Jurinec/PIXSELL

Nakon golijade u kupu u Vukovaru protiv Vuteks Sloge (0:8) još jedna vrlo efikasna i uvjerljiva pobjeda nogometaša Osijeka.

Ivica Kulešević kao privremeni trener Osijeka vodio je momčad u dvije utakmice i upisao dvije pobjede uz gol razliku 12:0.

U Koprivnici se očekivao ipak teži posao, ali domaćin kao da se nije pojavio na utakmici i sve je bilo u znaku Osječana. Konačnih 4:0 dovoljno pokazuje na što je ličio ovaj dvoboj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Počelo je suprotno, upravo Slaven Belupo imao je prvu veliku priliku na susretu, već u 14. minuti Jajalo je pucao izvana i pogodio vratnicu.

Na sredini prvog dijela Osijek dolazi do vodstva. Žaper je dobio loptu u prostor, pronašao je Mancea koji lakoćom izbacuje domaćeg braniča za 1:0.

Deset minuta kasnije Osijek dolazi i do drugog pogotka. Još jednom je Slavenova obrana naivno ispala, lopta je došla do Mancea čiji pokušaj Ježina brani, ali do lopte dolazi Mirko Marić koji podiže na 2:0.

Belupo je bio u nokdaunu što se vidjelo i šest minuta kasnije. Lopi je ostavljeno jako puno prostora, domaći igrači su ga pratili, ali mu nisu niti smetali i ušao je u 16 metara te mirno zabio za 3:0.

U 70. minuti Osijek je poveo 4:0, ovaj put u skoku je najviši Mile Škorić koji zabija za konačnih 4:0.

Odličan i ubojit nastup Osijeka i vrlo skroman Slaven Belupa koji igra više hladno nego toplo ove sezone.

https://www.youtube.com/watch?v=sm48FeHBEn0

Rezultati by SofaScore


Izdvojeno

Reci što misliš!