Sport / Nogomet

predsjednik meštrović donio odluku

Skender više nije trener NK Osijek!

Skender više nije trener NK Osijek!
Davor Javorovic/PIXSELL

Zajednički je odlučeno da je za momčad i Klub u cjelini najbolje potražiti novo rješenje za šefa stručnog stožera

Dan nakon nes(p)retnog poraza Bijelo-plavih od Lokomotive došlo je do sastanka predsjednika NK Osijek Ivana Meštrovića i trenera Dine Skendera.

Zajednički su zaključili kako je u novonastalim okolnostima najbolje za momčad i Klub u cjelini da se potraži novo rješenje na mjestu šefa stručnog stožera. Pritom je Meštrović iskazao zahvalnost dosadašnjem kormilaru za odgovornost koju je iskazao i za sve što je učinio tijekom svog mandatana klupi Bijelo-plavih. Također je dodao kako je Skender hrabro apsorbirao svu negativnu energiju koja se u posljednje vrijeme pojavila među navijačima i u javnosti općenito, što govori o njegovom karakteru i maksimalnoj podređenosti poslu i kolektivu u cjelini.

marin pilj nk osijek
lokomotiva - osijek 2:1 Poraz Osijeka protiv Lokomotive, danas odluka o Skenderovoj sudbini na klupi bijelo-plavih

Skender ima svoje zasluge

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Činjenica je da su Bijelo-plavi praktički u svim ovosezonskim susretima stvorili puno više prigoda od svojih suparnika, bez obzira što je bodovni učinak objektivno slabiji od očekivanog. Klupski je predsjednik podsjetio da je Osijek prošlu sezonu završio na trećem mjestu, da je pod njegovim vodstvom vrijednost kompletnog igračkog kadra višestruko porasla, kao i da je potpuno afirmirao veći broj mladića koji su iz Osijeka II došli do statusa standardnog prvotimca. Ne treba zaboraviti i da je Dino sa svojim izabranicima na terenu ostao bez poraza u svih šest derbija s Dinamom, Rijekom i Hajdukom u HNL-u… U aktualnoj situaciji Meštrović će sa svojim najbližim suradnicima dobro promisliti koga angažirati za novog trenera, o čemu će konkretnije informacije biti poznate tijekom idućega tjedna.

Interview s predsjednikom Ivanom Meštrovićem pogledajte ovdje:

Izvor: nk-osijek.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!