Sport / Nogomet

lokomotiva - osijek 2:1

Poraz Osijeka protiv Lokomotive, danas odluka o Skenderovoj sudbini na klupi bijelo-plavih

Poraz Osijeka protiv Lokomotive, danas odluka o Skenderovoj sudbini na klupi bijelo-plavih
Igor Kralj/PIXSELL

Osijek je utakmicu u kojoj je poveo i bio puno bolji s mnoštvom promašenih prilika na kraju izgubio primivši gol u 88. minuti

Lokomotiva je uzela sva tri boda protiv Osijeka i stavila je Dinu Skendera u probleme. Skenderov odlazak tražio se s tribina Gradskog vrta nakon što je Varaždin dohvatio remi u posljednjim trenucima susreta, a ovaj poraz neće nimalo pomoći.

Ovom pobjedom Lokomotiva je ujedno i preskočila Osječane na ljestvici što je još jedna loša vijest nakon ovog susreta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako je krenulo, nije se činilo da će tako završiti. Osijek je već u sedmoj minuti stigao do vodstva rutinskim golom Mirka Marića.

Uskoro su Osječani imali još jednu priliku preko Marića, nisu je iskoristili i onda se Lokomotiva polako budi.

U 23. minuti Kastrati gađa gredu, a u 37. minuti Sammir ubacuje iz kornera, a Halilović kažnjava lošu reakciju obrane i zabija za 1:1.

U drugom poluvremenu Cokaj je odmah proigrao Kastratija za zicer, ali on se spetljao i nije napravio ništa.

Osječani su kako je susret odmicao bili sve opasniji, imali su ponešto zanimljivih situacija, ali završnica je bila jako loša.

Zato slijedi kazna u 88. minuti kada Sammir pronalazi Tolića koji se sjajno rješava igrača Osijeka i zabija za pobjedu.

Lokomotiva tako nakon onog lošeg ulaska u sezonu i tri uzastopna poraza, nije izgubila nijednu utakmicu, a Osijek je u krizi i traži hitan izlazak iz nje.

Skender: "Sramota me doći u Osijek, odmah ću razgovarati s predsjednikom"

"Nije mi jasno kako smo izgubili utakmicu u kojoj smo dominirali 90 minuta. Sramota me doći u Osijek i odmah nakon ove utakmice obavit ću razgovor s predsjednikom kluba, vidjeti što i kako dalje jer očito nešto ne pštima. Istina je da nam nije niti sreća bila naklonjena", rekao je Skender na pressici poslije utakmice.

Oglasio se i klub i to vrlo kratkom obavijesti na društvenim mrežama kako predsjednik Meštrović u subotu dolazi u Osijek i donosi odluku o treneru.

Izvor: Sportnet

Rezultati by SofaScore
 


Izdvojeno

Reci što misliš!