Sport / Nogomet

trener bijelo-plavih nakon 2:2 s varaždinom

Skender: ''Što smo zaslužili to smo i dobili. Odgovornost je prvenstveno na meni"

Skender: ''Što smo zaslužili to smo i dobili. Odgovornost je prvenstveno na meni
Davor Javorovic/PIXSELL

Dino Skender nakon velikog kiksa i remija protiv Varaždina 2:2 potpuno je preuzeo odgovornost za loš rezultat i smatra kako je on glavni krivac za sve što se dogodilo...

Osijek je do 89. minute protiv Varaždina ima vodstvo 2:0 iako nije briljirao, a onda je i to prosuo te remizirao 2:2. Dino Skender nakon utakmice u potpunosti je preuzeo odgovornost na sebe.

"Od prve minute nismo bili pravi. Poveli smo onako, možda i nezasluženo, osjetio sam od samog početka da to nije bilo to. Moja intervencija na poluvremenu nije bila očito dovoljno dobra i kvalitetna da motiviram igrače kod 2:0 za nas jer znao sam da će biti izazova. Očito nisam dobro motivirao dečke, odgovornost je prvenstveno na meni i ovo kao da su tri poraza odjednom. Što smo zaslužili, to smo i dobili, to su činjenice. Neću ulaziti u odgovornost igrača pojedinačno jer ako ih ja na poluvremenu nisam uspio dovoljno podići da ne misle kako je utakmica već gotova, odgovornost je moja. Kada tako uđete, onda se to zna i osvetiti, a nama se i osvetilo. Prvenstveno vidim svoju odgovornost u tome, sigurno je da nije bilo dobro i ovo je bio šok i šamar svima nama."

Gradski vrt, 15.9.2019.: NK  Osijek - NK Varaždin 2:2
NK Osijek - NK Varaždin 2:2 Veliki kiks bijelo-plavih: Varaždin u zadnjim minutama utakmice s dva gola do boda

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Skender smatra kako se u reprezentativnoj stanci očito nije odradio dobar posao i da se i tu nešto dogodilo.

"Ta reprezentativna stanka zna isto biti varljiva. Skupili smo se u dva dana svi u kompletu, a ovo što smo u međuvremenu radili s ovim novim dečkima očito nije urodilo plodom. Ne bih rekao da se javilo nezadovoljstvo kada smo proširili kadar, ali nekako se negativna energija nakupila danas oko momčadi i svih nas. Moram dobro izanalizirati sve, ako nekada nisam pronalazio prave riječi za komentar i analizu odmah nakon susreta, onda je to sada. Stvarno i meni su neke stvari neshvatljive, ali očito nisam ja nešto dobro napravio u ova dva tjedna."

ivan meštrović
kazne za sve aktere Meštrović nakon kiksa protiv Varaždina: ''Moramo promijeniti provincijski mentalitet na terenu i oko terena''

Prokomentirao je i zvižduke upućene njemu i zahtjev navijača za odlaskom.

"I ja i igrači pozdravili smo publiku, to je život, profesionalizam. Nije bilo baš ugodno, ali u tom trenutku nisam uopće bio uvrijeđen. To je njihov odgovor na našu prezentaciju u ovom susretu i ne mogu im puno zamjeriti na nezadovoljstvu, ali ne bih ostalo previše komentirao."


Izdvojeno

Reci što misliš!