Sport / Nogomet

Pravi derbi

Osijek zasluženo slavio protiv Hajduka pred 7500 gledatelja

Osijek zasluženo slavio protiv Hajduka pred 7500 gledatelja
Dubravka Petric/PIXSELL

Osijek je nakon remija protiv Dinama i Rijeke došao do pobjede u trećem derbiju zaredom. U Gradskom vrtu pao je Hajduk.

Počelo je žestoko odmah od prve minute. Napadale su obje momčadi i vidjelo se kako će ovo biti pravi derbi. Prvi je zaprijetio Hajduk, ali je danas sjajni Ivušić skinuo prvi od nekoliko zicera na današnjoj utakmici. Na drugoj strani u napadima je prednjačio Mance koji je imao dvije sto postotne prigode. Prvo je zaobišao Ljubića, ali onda otišao previše u lijevo i promašio. U sljedećem napadu sjajno je pucao, ali Ljubić brani.

Osijek slavio protiv Hajduka Fotogalerija

Treća sreća ipak je bila dovoljna. Šorša, koji je danas pokazo sve ono što navijači od njega traže, a Mance zakucava za slavlje više od 7500 gledatelja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U drugi dio Osijek je ušao opreznije i da nije bilo Ivušića mogao je Hajduk i do boda. Do kraja utakmice Osijek je igrao na kontre, ali nije bilo preciznosti za još koji gol.

Nekoliko igrača Osijeka danas je odigralo odličnu utakmicu, ali svakako treba istaknuti maestralnog i neprelaznog Šutala, zatim Bočkaja, Ivušića i Šoršu. Slobodno možemo reći kako domaćini danas nisu imali igrača koji nije bio  na visokoj razini.

Osijek sljedeći vikend gostuje kod Istre, a onda slijedi reprezentativna stanka.

Rezultati by SofaScore


Izdvojeno

Reci što misliš!