Sport / Nogomet

Remi za četvrto mjesto tablice

Osijek u posljednjim minutama do remija u Rijeci

Osijek u posljednjim minutama do remija u Rijeci
Goran Kovačić/Pixell

Osijek je u 87. minuti uspio zabiti gol nakon brojnih prilika i tako došao do boda na Rujevici.

Dugo je Osijek tražio zgoditak u Rijeci, a gol je došao u samoj završnici pa su bijelo-plavi zasluženo došli do boda i četvrtog mjesta tablice.

Rijeka je za susret izvela najjači mogući sastav s obzirom na ozljede i europske nastupe. Predali su Osijeku loptu pa je na kraju Osijek držao loptu čaķ 59 posto vremena u svojim nogama.

HNK Rijeka - NK Osijek 1:1, 18.08.2019. Fotogalerija

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ipak, na poluvremenu je Rijeka vodila 1:0 nakon sjajno izvedenog prekida Kvržića i udarca glavom Čolaka. Imao je Osijek i svoje prigode, ali su Prskalo i nepreciznost, koja postaje velik problem momčadi Dine Skendera, koštali boljeg rezultata.

U drugom dijelu Osijek je krenuo odlučno i redale su se prigode pred golom domaćih, ali već spomenuti problemi Osijeka nisu doveli do boljeg rezultata. Sredinom drugog dijela u igru je Igor Silva umjesto Šorše i unio živost prema naprijed. Dodao je prvo krajnje smireno Žaperu za 1:1, a onda solo prododrom gotovo donio potpuni preokret. U zadnjim sekudnama utakmice je i Rijeka imala mrtvaca, ali je Ivušić sjajno obranio udarac Čolaka, da bi lopta došla do Kvržića koji pogađa spoj vrstnice i stative. Treba spomenuti i vjerovatni penal za Rijeku kad je Lopa srušio jednog igrača, a sudac ostao nijem.

Osijeku u sljedećem kolu stiže Hajduk, a utakmica se ugra u nedjelju od 20 sati.

Rezultati by SofaScore


Izdvojeno

Reci što misliš!