Sport / Nogomet

platio hajduku odštetu i došao u NK Osijek

Igor Tolić preuzeo drugu momčad Osijeka

Igor Tolić preuzeo drugu momčad Osijeka
Davor Javorovic/PIXSELL

Novi kormilar osječkog drugoligaša donedavno je vodio juniore splitskog Hajduka

Igor Tolić novi je trener nogometaša Osijeka II. Dvogodišnji ugovor o međusobnoj suradnji potpisan je ove srijede, a novoizabrani kormilar osječkog drugoligaša odmah preuzima momčad koju će voditi sa svojim suradnicima Matkom Novakom, Antom Bekavcem, Filipom Šušnjarom i Hrvojem Bradašićem. Tako je i službeno kompletiran novi stručni stožer B momčadi Bijelo-plavih koja je prošloga tjedna započela s pripremama za nadolazeću natjecateljsku godinu.

Prepoznatljiv sustav na svim razinama

Tolić je u Gradski vrt stigao iz Omladinske škole HNK Hajduk gdje je u posljednje vrijeme vodio juniore bijelih. Prethodno je u istom klubu radio i s kadetima, no ovoga je ljeta odlučio promijeniti sredinu. Za njega glavni klupski skaut Marin Skender ističe kako se po svemu uklapa u viziju Nogometnog kluba Osijek.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Apsolutno je tako! I načinom rada i svojim idejama, kao i onim što je dosad pokazao u trenerskoj karijeri. Stručan je i ozbiljan, pa nam je odmah bio prvi izbor za upražnjeno mjesto na klupi Osijeka II. Duže smo vrijeme u kontaktu s Igorom i drago mi je da smo se uspjeli dogovoriti. Izgrađujemo prepoznatljiv sustav na svim razinama i mislim da će on u takvom načinu rada biti pravo rješenje za nas."

slavni bugarski klub zamršene povijesti Predstavljamo CSKA-Sofiju, prvog protivnika bijelo-plavih na novoj euro avanturi

Platio Hajduku odštetu da promjeni klub

Podsjetimo, Tolkić je iz Hajdukaotišao nakon što je Krešimir Gojun otpušten jer je ukazivao na navodne nečasne radnje i puštanje Šibeniku, a Tolić se svrstao na njegovu stranu. Hajduku je platio i odštetu od pet mjesečnih plaća, a na svom Twitteru napisao:

"Hvala za dvije uzbudljive godine u Hajduku i kako bi rekao Bare... Vrijeme je da se krene... Sretno svima!!!"

Izdvojeno

Reci što misliš!