Sport / Nogomet

osijek - sloboda 2:3

Skender o porazu u generalci: ''Bolje sada nego u idući petak''

Skender o porazu u generalci: ''Bolje sada nego u idući petak''
Davor Javorovic/PIXSELL

Dojam je da su Osječani podcijenili svoga protivnika koji je bio vrlo motiviran, dok je domaćin imao previše propusta

Nije „generalka“ bila uspješna za nogometaše Osijeka jer ih je Sloboda svladala s 3:2 pred oko 1.500 gledatelja u Gradskom vrtu. Utakmica je svakako poslužila svrsi u onom smislu da su Bijelo-plavi imali kvalitetnog i vrlo motiviranog protivnika u završnoj provjeri.

Dino Skender, dakako, nije mogao biti zadovoljan igrom svoje momčadi, a ponajmanje spoznajom da su u prvih 45 minuta primljena čak tri pogotka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Tuzlanci su se prezentirali u jako dobrom izdanju i doveli su nas u situaciju da su bili bolji u određenim segmentima igre. Bilo je vidljivo da nismo baš dobro ušli u utakmicu, čini se da su naši igrači malo i podcijenili suparnika i ligu iz koje dolazi što je Sloboda znalački kažnjavala. Mislim da nam je momčad u ovoj utakmici bila više fokusirana na ono što nas uskoro čeka u službenim nastupima, nego na ovaj dvoboj, a onda posljedično dođe i ovakav rezultat. Napravili su nam dosta problema, imali su previše otvorenog prostora u sredini te iza naše zadnje linije, a kod nas nije bilo čvrstine i koncentracije", pričao je trener Bijelo-plavih.

Koncentracija isključivo na Slaven Belupo

Činjenica je da je to bila najslabije odigrana utakmica osječkog prvoligaša od početka priprema, no bolje je da se takav dan dogodio sada, nego u puno važnijim nastupima koji nam uskoro slijede…

"U svakom slučaju, ako se već moralo dogoditi, sigurno da je bezbolnije u prijateljskom ogledu, nego u borbi za bodove. Pokazalo se da su nam u organizaciji igre nedostajali Žaper i Pilj kojega smo brzo morali mijenjati zbog lakše ozljede, da ništa ne riskiramo. Dobili smo pravo upozorenje uoči susreta protiv Slaven Belupa jer očito još imamo manjkavosti u našoj igri koje treba brzo ispravljati. Sada se isključivo koncentriramo na idući petak, a nakon provjere koju ćemo u ponedjeljak imati protiv Ujpesta u Mađarskoj podvući ćemo crtu. Nakon toga ćemo vidjeti tko će najbolje i najspremnije odgovoriti postavljenim zahtjevima i odlučiti se za prvih 11. "


Izdvojeno

Reci što misliš!