Sport / Nogomet

gužva u gradskom vrtu

NK Osijek: Prvog dana prodano 686 godišnjih ulaznica!

NK Osijek: Prvog dana prodano 686 godišnjih ulaznica!
NK Osijek

Priorite u prodaji imaju vlasnici prošlogodišnjih ulaznica

NK Osijek počeo je jučer s prodajom godišnjih ulaznica za sezonu 2019./2020. Priorite u prodaji imaju  vlasnici prošlogodišnjih ulaznica, što znači da će moći zadržati svoje dosadašnje mjesto na tribini.

Za njih takva pogodnost vrijedi tijekom četvrtka, petka i subote, od 11. do 13. srpnja. Prva dva dana prodaja će se odvijati u vremenu od 14 do 18 sati, a što se tiče subote radno vrijeme će biti od 10 do 14, a zatim i od 17 do 19 sati, dakle uoči prijateljskog ogleda između Osijeka i tuzlanske Slobode. Već u prvom satu prodaje odazvalo se puno naših sugrađana koji su željeli što prije riješiti pitanje novih godišnjih ulaznica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako je jučer u samo 4 sata prodaje, u klubu je izdano 538 novih godišnjih ulaznica. Dodamo li tome i one koja Kohorta prodaje u svojim prostorijama, ukupna brojka prodanih godišnjih prvog dana je 686!

Nema stajanja na suncu

Svi koji dolaze na stadion, ulazak je na G-6 u loži ispod velike zapadne tribine što je vidljivo i označeno, da ne gubite vrijeme tražeći ulaz. Prostor u koji ulazite je prigodno uređen, tako da nitko neće stajati na suncu i čekati u redu, nego smo svakom navijaču nastojali ugoditi tako da može i sjesti i osvježiti se vodom, bezalkoholnim pićem ili pivom koji se prodaju na spomenutom ulazu. Također, imamo i štand s prodajom klupskih artikala i rekvizita, pa i to možete iskoristiti. Godišnji pretplatnici za predstojeću sezonu dobit će i voucher za dodatnih 50 posto popusta za kupovinu ulaznica za tri moguća pretkola UEFA Europa lige. Dodajmo na kraju da redovita prodaja godišnjih ulaznica kreće od ponedjeljka, radnim danima od 14 do 18, a subotom od 10 do 14 sati.

nk osijek pripreme
ulaz besplatan NK Osijek: Generalka u Gradskom vrtu protiv Slobode Tuzla

Kada se odlučite za najbolju opciju za sebe i svoju obitelj, kako do godišnjih ulaznica?

Ako ste se odlučili za uštedu, prvo obnovite članstvo ili se učlanite po prvi put u Bijelo-plavi klub. Godišnje ulaznice možete kupiti u prostorijama Kluba, u loži ispod zapadne tribine (ulaz G6),  svakog radnog dana od 14 do 18 sati i subotom od 10 do 14 sati, a možete donijeti popunjen obrazac (ili ga popuniti na licu mjesta) i izvršiti uplatu. Kako biste točno znali koje je vaše mjesto na tribini te ga zadržali i naredne godine, sa sobom ponesite prošlogodišnju ulaznicu te ju pokažite prilikom kupovine, a u slučaju online kupovine pošaljite fotografiju godišnje iskaznice za sezonu 18/19.

Moguća je i online kupovina godišnjih ulaznica popunjavanjem obrasca na linku i uplatom na račun Kluba prema uputi na obrascu. Ispunjeni obrazac, potvrdu o uplati te fotografiju prošlogodišnje ulaznice pošaljite na [email protected]

Prilikom ispunjavanja pristupnice molimo da čitko ispunite tražene podatke s naglaskom na odabir tribine (sektor, red i sjedalo - prema shemi stadiona).

Za sve informacije ili dodatna pitanja možete provjeriti imate li odgovor na linku učestalih pitanja, ili se obratiti na [email protected]

 


Izdvojeno

Reci što misliš!