Sport / Nogomet

Muzafer Ejupi napušta Osijek

Muzafer Ejupi napušta Osijek

Jedan od ljubimaca navijač Osijeka, Muzafer Ejupi, napušta redove bijelo-plavih.

Objavio je to na svojoj Facebook stranici i tako se oprostio s klubom u kojem proveo tri godine i proživio neke prekrasne, ali i iznimno teške trenutke. Prije svega, za njega je posljednjih godinu dana bilo izrazito teško s obzirom na bolest koja ga je gotovo u potpunosti udaljila s nogometnih terena, a nakon čega se teško vraćao među prvotimce.

"Dragi navijači Osijeka, proveo sam tri lijepe godine s vama i često smo se zajedno veselili golovima i uspjesima koje smo pritom ostvarili. Osjetio sam vašu veliku podršku baš u svakom trenutku, ne samo na terenu nego i izvan njega, onda kada mi je bilo teško bez nogometa... Nažalost, došlo je vrijeme rastanka s vama i Osijekom. Nikada neću zaboraviti Kohortu i sve vas koji ste uvijek podržavali i Klub i mene osobno. Hvala vam na svemu! Uvijek ću ovaj grad i Klub NK Osijek nositi u svom bijelo-plavom srcu i rado se vraćati u njega. Voli vas Muzo!" objavio je popularni Muzo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Odlazak Ejupia označio je i početak prijelaznog roka za NK Osijek, a za očekivati je puno prometa u svlačionici Osijeka. Glasne su tako najave kako bi mogli otići Malenica, Marić, Škorić i Boban, a s obzirom na odlazak Ejupia, Osijek bi u jednom prijalznom roku mogao ostati bez cijele napadačke linije pa će zasigurno biti potrebna pojačanja u tom dijelu momčadi.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!