Sport / Nogomet

Osijek kiksao, a Zekić dao mandat na raspolaganje

Osijek kiksao, a Zekić dao mandat na raspolaganje

Kaotično je djelovao Osijek u današnjem susretu protiv Gorice, a na kraju susreta rezultat je čak bio i bolji od same igre. Na kraju konačnih 2:2, u susretu u kojem je Osijek dva puta gubio te nastavak agonije u proljetnom dijelu sezone.

Osijek je krenuo u formaciji 3 5 2, ali uz čak četiri zadnja vezna u susretu u kojem se tražila isključivo pobjeda, od samog su početka značile brojne upitnike nad glavama navijača, a ako je suditi po prezentaciji igrača, slično je bilo i u njihovim glavama. Gotovo cijeli susret Osijek nije uspjevao nametnuti svoj tempo, a agresivna Gorica koja se odlično otvarala i napadala u trenucima kad je imala loptu i stalni pritisak Zwolinskog na zadnju liniju Osijeka, unosili su puno nereda tijekom cijelog susreta.

Oba gola za Goricu je postigao Lovrić i to na istovjetan način, dok su strijelci za Osijek bili Škorić i Ejupi. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Dojam je blesav. Ušli smo bojažljivo u utakmicu i zaboravili smo stvari koje smo znali, a protivnik nam je iz prve šanse zabio'', rekao je Zekić i nakon toga dao svoj mandat na raspolaganje.

''U prelijepe  tri i pol godine imao sam možda tjedan dana mira, a možda sam ja postao teret i sad je najvažnije donijeti mirnoću klubu. Dat ću svoj mandat na raspolaganje predsjedniku pa ćemo vidjeti što će se dalje dešavati,'' rekao je Zekić i zahvalio svima na prekrasne tri godine čime je nagovijestio kako je jasno što će uslijediti u satima nakon utakmice.

''Iskreno mislim kako će sve ići u smjeru u kojem mislim. Nisam čovjek koji diže ruke, ali je prevelik pritisak na moje igrače zbog mog imena. Daju svoj maksimum i neke stvari više ne idu tako. Nakon mog razgovora s predsjednikom dobit ćete sve informacije'', zaključio je Zekić.

SiB.hr
Foto: Davor Javorović/Pixell

   


Izdvojeno

Reci što misliš!