Sport / Nogomet

Kaos na utakmici u Boboti: Navijač uletio na teren i fizički napao suca iz Osijeka

Kaos na utakmici u Boboti: Navijač uletio na teren i fizički napao suca iz Osijeka

Da nije lako biti nogometni sudac, posebno u nižim ligama, dokazuje i slučaj iz Bobote od protekle subote.

Naime, za vrijeme utakmice  Međužupanijske nogometne lige  na nogometnom igralištu u Boboti u Mitrovićevoj ulici, 6. travnja, oko 18,15 sati, u 87. minuti utakmice između nogometnih klubova iz Vukovara i Bobote, 42-godišnji navijač iz Vukovara, očito nezadovoljan suđenjem, ušao je u natjecateljski prostor i fizički napao sudca utakmice, 34-godišnjaka iz Osijeka.

Ubrzo su se na terenu pojavili i policajci koji su priveli agresivnog navijača i prijavili ga zbog prekršaja remećenja javnog reda i mira, a "zaradio" je i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Delegat utakmice Zolike Fehira u službenom je zapisniku naveo kako je fizičkom napadu prethodio prekršaj kojega je sudac dosudio u korist gostujuće momčadi nad igračem broj 13. Dalje navodi kako je isti igrač nakon podizanja s travnjaka pljunuo prema glavnom sucu i opsovao mu riječima „jebem ti mater“ nakon čega mu je sudac opravdano dodijelio crveni karton. Nakon toga nepoznata muška osoba preskočila je zaštitnu ogradu i trčeći prema glavnom sucu s leđa udarila ga u predjelu lica poslije čega se sudac oslobodio i izdvojio te je u 88. minuti označio prekid utakmice.

Sudac je nakon utakmice zatražio liječničku pomoć u KBC-u Osijek.

SiB.hr
FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL

 


Izdvojeno

Reci što misliš!