Sport / Nogomet

Pobjedom protiv Rudeša, Osijek stigao do pedesetog boda

Pobjedom protiv Rudeša, Osijek stigao do pedesetog boda

Dosadna kiša pokvarila je malo debi Dine Skendera pred domaćim navijačima, ali njegova momčad nije se dala smesti i u utakmici protiv posljednje plasiranog Rudeša, stigla je do pedesetog prvenstvenog boda.

Osijek je rano došao vodstvo kad jednu dubinsku dijagonalu šalje Guti, a u posljednje vrijeme odlični Kleinheisler lijepo smiruje loptu i zabija iz trka za 1:0 i svoj prvijenac u dresu Osijeka. U prvom poluvremenu vrijedi zabilježiti još pokušaje Marina te još jednom Kleinheislera, te naravno novi, četranesti pogodak Marića. Špoljarić je uzeo jednu loptu, dodao do Marina na lijevoj strani koji iz prve šalje loptu u sredinu gdje Marić također ne okljeva i zabija za 2:0.

PXL 120419 24269683

U drugom dijelu Baniću su prijetili Pilj koji fino puca, ali lopta odlazi malo pokraj vrata, zatim Marić čiji udarac brani golman gostiju te Ejupi koji nije bio dovoljno precizan.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sama završnica susreta donosi nova uzbuđenja kad Marića ruši Banić, a ovaj se odlučuje sam pocati i pogađa vratnicu s vanjske strane.

PXL 120419 24269522

Dodajmo kako je i Rudeš imao nekoliko vrlo dobrih prigoda, ali je Malenica danas bio iznimno siguran na golu i nije dopustio niti malo strepnje za pobjedu i nove važne bodove u borbi za Europu.

PXL 120419 24270195

Osijek svoj prvenstveni put nastavlja sljedećeg vikenda i to utakmicom u Puli koja je tek jedno mjesto iznad Rudeša pa je momčad Dine Skendera izraziti favorit i u tom susretu.

SIB.hr
Foto: Davor Javorović/Pixell

   


Izdvojeno

Reci što misliš!