Sport / Nogomet

Osijek bez puno promjena po bodove u Puli

Osijek bez puno promjena po bodove u Puli

Nogometaši Osijeka u pozitivnom su nizu od kad je klupu preuzeo Dino Skender, a danas od 16 i 30 sati istračiti će na stadionu Aldo Drosina protiv pretposljednje Istre.

U prva tri susreta Skender je iznenadio sastavom i formacijom pa se nešto slično može očekivati i danas, no trener najavljuje kako će na Istru istrčati bez puno promjena u odnosu na susret protiv Rudeša: "Sad kad svi očekujete neko iznenađenje, morat ću vas razočarati. Ne bi tu trebalo biti velikih promjena, ali danas imamo još jedan trening pa ćemo dobiti konačne odluke. Bit će možda 2-3 nova imena, ali previše nekih iznenađenja i promjena neće biti. Bližimo se onome da standardiziramo momčad".

Mnogi su već unaprijed upisali bodove protiv Istre, ali trener spušta loptu na zemlju i poziva na oprez. U posljednja tri susreta Osijek nije slavio u Puli pa zasigurno ne mogu ići s takvim pristupom u utakmicu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Mi moramo biti fokusirani i svjesni i ako budemo na tragu utakmica u Zaprešiću i Splitu, a to je defanzivno čvrsti i odlučni, tad možemo računati na bodove", rekao je Skender koji još dvoji hoće li Osijek istrčati s dva napadača ili će učvrstiti vezni red s dodatnim igračem.

Treninzima se u srijedu priključio i Petar Bočkaj koji je u konkurenciji za susret, ali je teško očekivati njegov nastup protiv Istre jer, kako Skender kaže, ne smije se narušiti sve ono dobro što je napravljeno u posljednja tri tjedna pa će se Bočkaj morati dobro namučiti kako bi izborio svoje mjesto u momčadi.

"On prvo mora odgovoriti na neke zahtjeve i pokazati u kakvom je stanju. Početak je to jedne dugoročne priče za njega i kratkoročno je pitanje kad i da li ćemo ga moći koristit", rekao je Skender na temu Bočkaja koji ga, kao i Zekić, vidi kao veznog igrača ili kao krilnog beka. 

Utakmica s Istrom početak je novog ciklusa u kojem Osijek već u utorak čeka polufinale kupa protiv Dinama u Maksimiru, a odmah zatim i prvenstvena utakmica protiv Dinama u Gradskom vrtu.

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

   


Izdvojeno

Reci što misliš!