Sport / Nogomet

Osijek dočekuje Dinamo, Kohorta slavi rođendan

Osijek dočekuje Dinamo, Kohorta slavi rođendan

Nogometaši NK Osijeka sutra u 19 sati, u prvenstvenoj utakmici 31. kola, u Gradskom vrtu, dočekuju novog prvake Hrvatske, zagrebački Dinamo.

Na večerašnjoj utakmici osječka navijačka skupina proslavit će svoj 31. rođendan. Kako saznajemo sprema se spektakularna koreografija. Okupljanje navijača je od 16:45h u navijačkim prostorijama u Tvrđi otkud će se zajednički krenuti prema stadionu.

Osijek će nastojati ostvariti ono što nije rezultatski uspio u Kupu, uzdajući se i u potporu svojih vjernih navijača.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Svaka utakmica daje neke odgovore, dala je i ona u Maksimiru, istaknuo je trener Bijelo-plavih Dino Skender na konferenciji za novinare uoči novog ogleda s Dinamom.

Od svoje momčadi očekuje i ovaj puta hrabro izdanje, a što se tiče sustava igre i izbora igrača za početnu jedanaestoricu, kombinacija ima više, traže se rješenja da se defanzivno bude na što boljoj razini, ali i da se u igri prema naprijed bude učinkovitiji.

GALERIJA: Kohortina rođendanska fešta

Osijek je u Zagrebu pokazao da se želi i može nadigravati s Modrima, stoga i u Gradskom vrtu Skender očekuje vrlo kvalitetnu utakmicu. Naš je trener vrlo zadovoljan potporom navijača, zahvalio se Kohorti na podršci u Maksimiru, očekuje ih u većem broju u subotu navečer što će atmosferu zasigurno učiniti poticajnom…

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!