Sport / Nogomet

Derbi kola u Gradskom vrtu: Bijelo-plavi dočekaju Rijeku

Derbi kola u Gradskom vrtu: Bijelo-plavi dočekaju Rijeku

Dan uoči ogleda s Rijekom u Gradskom vrtu, na redovitoj konferenciji za novinare trener bijelo-plavih  Dino Skender iznio je svoja razmišljanja i stavove u iščekivanju najvažnijeg susreta sezone.

U više navrata je kormilar Bijelo-plavih naglasio kako njegova momčad sama odlučuje o svojoj sudbini i da je to najbitnije. O Riječanima je, dakako, govorio s respektom, uvažavajući snagu protivnika. No, od svojih izabranika očekuje da budu na razini onoga što su pokazali protiv Dinama i Lokomotive.

- Sada bi već bio i red da pokušamo držati razinu dobre forme u uzastopnim nastupima. Znamo da neće biti ni malo lako, znamo da je Rijeka jaka, dobra momčad koja igra i finale kupa, dobro su posloženi. Neće biti lako ali kroz prizmu onoga što smo pokazali u Zagrebu imamo se pravo nadati da možemo odigrati dobru utakmicu i doći do željenog rezultata, kaže trener NK Osijek Dino Skender.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodao je da bi nas pobjeda definitivno približila cilju iako posao ni u tom slučaju još ne bi bio sasvim završen. Što se sastava tiče, bit će prisilnih promjena uslijed žutih kartona i ozljeda, a Skender će nakon posljednjeg treninga odlučiti s kojim će igračima započeti derbi.

Utakmica Osijek-Rijeka na rasporedu je večeras od 20 sati u Gradskom vrtu. Hajduk je sinoć slavio na gostovanju kod Rudeša pa je Osijeku imerativ pobjede u ovoj utakmici još veći.

Rezultati by SofaScore

SiB.hr
FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

 


Izdvojeno

Reci što misliš!