Sport / Nogomet

Dominacija škole NK Osijeka: Kup pionirima, kadetima i juniorima!

Dominacija škole NK Osijeka: Kup pionirima, kadetima i juniorima!

Mladi nogometaši Osijeka danas su sudjelovali na završnici nogometnog Kupa Hrvatske koja se odigrava u Slavonskom Brodu. Slavili su u sva tri finala i tako na sjajan način završili ovosezonsko kup natjecanje.

Prvo su u ranim jutarnjim satima slavili pioniri i to pobjedom 3:2 nad Hajdukom, a golove su postigli Petrović, Mikolčić i Avdejev. Treba reći kako su igrači Hajduka igrali poprilično prljavo, a za što su i "nagrađeni" s dva crvena kartona i to u prvom poluvremenu. SLužbeni Hajduk se žalio na suđenje, a sumnjamo kako će se Osječani složiti s ovime s obzirom na grub nastup Splićana.

Nakon pionira na teren su izašli kadeti koji su u susretu protiv Lokomotive odigrali 0:0 u regularnih 80. minuta, a onda su u ruletu penala smireniji bili izabranici Tome Radotića koji su slavili s 4:3, a  posebno je upečatljiv bio posljednji zgoditak. Pravu panenku opalio je Luka Branšteter za veliko slavlje mladih nada Osijeka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U posljednjem finalu na teren su izašli juniori koji su već do poluvremena vodili 3:0 protiv Lokomotive koja je zaigrala s nekoliko prvotimaca poput Kastratija. Golove su postigli Durdov dva puta te Todoroski. Lokomotiva je u drugom dijelu uspjela tek smanjiti na 3:1 i posebno zahvaljujući sjajnom golman Osijeka koji je tri puta fantastično reagirao i vrhovima prstiju spriječio preokret.

Sjajan je ovo bio dan za osječku školu nogometa koja se polako, ali sigurno vraća u velikom stilu na nogometnu mapu.

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL


Izdvojeno

Reci što misliš!