Sport / Nogomet

Kriminalna utakmica Osijeka u Maksimiru!

Kriminalna utakmica Osijeka u Maksimiru!

Derbi koji to nije bio odigrali su danas Dinamo i Osijek u Maksimiru. Dinamo je u potpunosti izmjenio sastav u odnosu na onaj koji je istrčao protiv Viktorie, ali Osijek kao da nije došao na utakmicu i na kraju može biti sretan s konačnih 3:0.

Dinamo je rano poveo golom Andrića u 8. minuti i to je bio znak kako će Osijek danas teško do bodova. Mlak pristup s ukupno svega četiri prekršaja u 90. minuta te bez iti jednog udarca prema golu Zagorca prikaz su igre igrača Zorana Zekića koji se izgleda unaprijed pomirio s porazom pa je tako u igru stavio otpisanog Šoršu, a u vatru gurnuo mladog Šutala kojem u puno lakšim utakmicama nije dao niti minute?!

I nakon gola, Dinamo je nastavio stiskati, a samo raspoloženi Malenica zaslužan je za samo još jedan gol u svojoj mreži do kraja poluvremena. Strijelac za 2:0 bio je Atiemwen.

PXL 240219 23702128

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Niti u drugom dijelu nismo vidjeli apsolutno nikakav napredak u igri bijelo-plavih. Bezidejno s bezbroj grešaka igrali su i drugih 45. minuta, a konačnih 3:0 postavio je RRhamni.

Razloge ovakvoj utakmici nije znao niti Zoran Zekić koji je već na uvodnoj press konferenciji odavao dojam ravnodušnosti i nebitnosti susreta pa ne začuđuje niti ovakav pristup njegove ekipe. Gotovo kao da je svojim sastavom i taktikom protestirao protiv sportske politike u sklopu koje su otišla dva bitna igrača veznog reda, a nisu na vrijeme dovedene adekvatne zamjene. 

Hoće li netko odgovarati i platiti glavom za ovakav katastrofalan pristup teško je predvidjeti, ali ako je suditi po dosadašnjoj klupskoj politici, to je gotovo pa nemoguće iako bi bilo kakvo razdrmavanje bilo itekako poželjno pa rekli bismo čak i nužno!

Osijek hitno mora pronaći izlaz iz igračke krize u koju je upao jer ono što trenutno prikazuje na terenu momčad Zorana Zekića ne zaslužuje borbu za drugo mjesto tablice. Naredna dva kola Osijek igra kod kuće i prilika je to za izlazak iz ove krize, a to mogu samo krvavih koljena i čvrste volje jer ova apatija i bezvoljnost izluđuju svakog navijača Osijeka.

SiB.hr
Foto: Goran Stanzl/Pixell

   


Izdvojeno

Reci što misliš!