Sport / Nogomet

Petoligaš iz Požeško-slavonske županije ima uvjete kao HNL-ovci

Petoligaš iz Požeško-slavonske županije ima uvjete kao HNL-ovci

Dinamo  iz Vidovaca, član 1. ŽNL Požeško-slavonske (peta liga po hijerarhiji), ima nevjerojatno kvalitetne uvjete za rad na čemu im mogu pozavidjeti i klubovi iz nekoliko rangova iznad.

Imaju vrlo kvalitetan glavni travnjak, veliki pomoćni teren te igralište manjih dimenzija s umjetnom travom. Svi tereni su pokriveni LED rasvjetom što čini idealne uvjete za rad trenerima.

I tu nije kraj. Prema pisanju Sportala, u Vidovcima počinje velika rekonstrukcija te dogradnja klupske zgrade.

vidovac

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon izvanredne sjednice požeškog Gradskog vijeća donesena je odluka da će se u infrastrukturu uložiti 8,5 milijuna kuna.

"Iako je ovo velik korak prema realizaciji projekta na kojem radimo još od 2015. godine, ja se ne bih zaletio s nekakvom izjavom i pričom da je to gotova stvar. Na odličnom smo putu, ali se stvari lako mogu i zakomplicirati pa ćemo biti oprezni. Želio bih zahvaliti gradonačelniku i vijećnicima što su se ovako brzo sastali i dali suglasnost za ovaj projekt koji će, kada se realizira, biti na korist svim mještanima. Doradili smo projekt, po njemu bi se trebali stvoriti uvjeti za igranje 3. HNL, radile bi se dodatne svlačionice, tribine s 200 sjedećih mjesta, uređenje društvenog doma i još dosta toga", rekao je za Sportalo predsjednik Dinama Tomislav Čabraja.

Izvor: Sportalo.hr/Index.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!