Sport / Nogomet

Zekić: 'Završio sam u bolnici kad sam doznao za Bočkajev incident, bio je to šok'

Zekić: 'Završio sam u bolnici kad sam doznao za Bočkajev incident, bio je to šok'

Zoran Zekić oprostio se od Osijekove klupe. Klub je to čiji je Zekić navijač oduvijek i oproštaj mu zaista nije bio lak.

"Teško da će se emocije sleći još dugo vremena. Ovdje sam odrastao i napravio svoj prve nogometne korake. trebat će još neko vrijeme da mi ovo sve sjedne u glavi. Nisam baš previše spavao noćas. Mislim da sam dao sve od sebe iako su neke stvari mogle bolje", rekao je Zekić u intervjuu za RTL.

Sretnih dana koje će Zekić pamtiti bilo je dosta, a najradije će se navijači sjetiti izbacivanje velikog PSV-a.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Utakmica s PSV-om je nagrada za sve ljude u klubu i za sve što smo radili. kad sam došao stanje je bilo katastrofalno. Nije bilo navijača, igrači su bili bez plaće pola godine i nisu imali vjere u sebe. tako da sam na taj dio ponosan"

Zekića se apostrofiralo kao najvećeg krivca, ali istina je da je ove ostao bez okosnice momčadi. Otišli su Barišić, Mudražija i Hajradinović.

"Iskreno, nikom ništa ne zamjeram. Pamtim samo sretne dane. Blagoslovljen sam zbog svega što sam doživio u ove tri i pol godine u Osijeku. Trebao sam se malo bolje pripremiti na te transfere jer sam znao da će do njih doći"

Malo tko zna da je Zekić nakon incidenta sa Petrom Bočkajem završio u bolnici.

"Uslijed svih tih negativnosti koje su se događale u klubu, to je bio šok za mene. Bočkaj je jedan od najboljih igrača koje sam trenirao u karijeri. Bila je to nevjerica i shatio sam tad da su stvari otišle u krivom smjeru", zaključio je Zekić.

Budućem treneru Skenderu zaželio je svu sreću, a planova za budućnost zasad nema.

Rekao je da će se najprije odmoriti pa tek onda pronaći novi angažman, vjerojatno neki klub za kojeg neće biti emotivno vezan.

Pogledajte i video:

Izvor: Vijesti.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!