Sport / Nogomet

NK Osijek: U prodaji polugodišnje ulaznice i ulaznice za utakmicu s Hajdukom

NK Osijek: U prodaji polugodišnje ulaznice i ulaznice za utakmicu s Hajdukom

Bliži nam se nova HNL polusezona, pa od ponedjeljka, 28. siječnja, NK Osijek kreće i s prodajom polugodišnjih ulaznica.

Prodavat će se u VIP salonu (ispod velike tribine Zapad) i to od ponedjeljka do petka u vremenu od 13 do 18 te subotom od 10 do 15 sati. Na dan utakmice s Hajdukom (3. veljače) prodaja će biti na prepoznatljivom Piaggu. Dakle, potrebno je donijeti ispunjeni obrazac ili ga ispuniti na licu mjesta te nakon toga izvršiti uplatu. Pristupnicu odnosno obrazac treba čitko ispuniti i pritom odabrati tribinu (sektor, red i sjedalo – prema shemi stadiona).

Birajte sektor, red i sjedalo

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ulaznice su personalizirane i svaka sadržava podatke o vlasniku (ime i prezime) te sektor, red i sjedalo stoga nisu prenosive na drugu osobu. Kupovinu je moguće obaviti uz predočenje važećeg osobnog dokumenta. Od podataka nam je potrebno: ime, prezime, datum rođenja, adresa, OIB, kontakt telefon i e-mail. Plaćanje možete obaviti svim debitnim karticama, moguća je kupovina na više rata: Visa, Maestro i Mastercard karticama (najviše tri rate, ovisno o uvjetima pojedine kartice/banke/samo ZABA kartice).

>>> Robert Mudražija iz Osijeka u redove danskog velikana

Veliki popusti za članove Bijelo-plavog kluba!

Za popuste je potrebna aktivna članska iskaznica (produžiti članstvo ili napraviti novu iskaznicu), uz podsjećanje da je članstvo besplatno. Navodimo i primjer isplativosti kupnje polugodišnje ulaznice za tribinu Istok za devet predstojećih prvenstvenih susreta u Gradskom vrtu. Ako biste kupovali pojedinačne ulaznice platili biste ih 540 kuna (60 x 9) dok je za članove taj iznos puno manji – 200 kuna. Oni koji imaju članstvo u Bijelo-plavom navijačkom klubu pojedinčne ulaznice plaćaju po cijeni od 270 kuna (30 x 9), a polugodišnja ih stoji samo 100 kuna! I više nego isplativo za sve one kojima su Bijelo-plavi pri srcu, pa i sve druge nogometne zaljubljenike.

Uz to, 50 najbržih kupaca na poklon dobiva jednolisni kalendar NK Osijek za 2019. godinu!

Za sve informacije ili dodatna pitanja možete provjeriti imate li odgovor na linku učestalih pitanja, ili se obratiti na [email protected]

U prodaji i ulaznice za utakmicu s Hajdukom

Započela je prodaja ulaznica za prvu utakmicu drugog dijela sezone u kojoj će u Gradskom vrtu gostovati splitski Hajduk. Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 3. veljače, od 15 sati.

PRETPRODAJA

  • Online kupovina na ulaznice.hr
  • Petak (1. veljače) od 12 do 15h na istočnoj blagajni stadiona Gradski vrt
  • Subota (2. veljače) od 10 do 16h na istočnoj blagajni stadiona Gradski vrt

DAN UTAKMICE

  • Nedjelja (3. veljače) od 10 do 15h na istočnoj blagajni stadiona Gradski vrt
  • Nedjelja (3. veljače) od 11 do 15h na zapadnoj blagajni stadiona Gradski vrt
  • Nedjelja (3. veljače) od 13 do 15h na sjevernoj blagajni stadiona Gradski vrt

Izvor: www.nk-osijek.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!