Sport / Košarka

VIDEO: KK Darda - KK Trogir 71:74

VIDEO: KK Darda - KK Trogir 71:74

Košarkaši Vrijednosnice Os Darda doživjeli su novi poraz u utakmici s Trogirom na domaćem parketu. U neizvjesnom nadmetanju do samog kraja gosti su slavili pobjedu rezultatom 74:71.

Prvi je to domaći poraz Darđana u novom prevnstvu, a početak utakmice nije dao naslutiti takav epilog. Naime, domaći žuti odlično su otvorili susret, stalno vodili, a prvu četvrtinu su dobili s 10 koševa razlike. Iako je razlika bila i plus 12 domaći su polako padali kako je susret odmicao, pa su na odmor otišli sa samo 3 poena viška.
U nastavku utakmice puno bolja igra plavih, iako je treća četvrtina bila potpuno izjednačena. Volderova momčad prikazala je neforsirane pogreške i nervozu u svojim redovima, što su gosti znali iskoristiti. Iako su Darđani imali nekoliko poena razlike u svoju korist, Trogir je pred kraj susreta preokrenuo to u svoju korist i onda s linije slobodnih bacanja bio precizan, te tako sačuvao minimalnu prednost za vrijednu pobjedu.
Najbolji strijelac utakmice bio je Šešković iz Trogira s 24 ubačaja, Žitko je postigao 22 koša, dok je kod domaćih najbolji bio Amerikanac Swift s 20 postignutih koševa.
Vrijednosnice Os Darda nakon 5 odigranih kola ima 4 poraza i jednu pobjedu.

VIDEO:
{youtube}4C3PvOxu970{/youtube}


Izdvojeno

Reci što misliš!