Sport / Košarka

Osječani uzeli vrijedne bodove u Crikvenici

Osječani uzeli vrijedne bodove u Crikvenici

Utakmicama 5. kola odrađena je prva polovina kvalifikacijske lige košarkaša za plasman u elitni razred. Nakon četiri odigrane utakmice, najzadovoljniji mogu biti u Osječkom sokolu, koji je ostvario tri pobjede i jedan poraz.

Posljednji uspjeh momčad Zorana Helicha izborila je na gostovanju u Crikvenici, gdje su gosti slavili 82:74.

Trijumfom u Crikvenici košarkaši s Drave izbili su i na čelo mini lige, gdje namjeravaju i ostati. Naime, prvo mjesto dirketno vodi u A-1 društvo, a do ostvarenja tog cilja Osječki sokol mora odraditi još četiri dvoboja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U odnosu na konkurenciju, Ridl, S. Helbich, Šarac i društvo imaju i raspored na svojoj srani. U drugom dijelu, tri od četiri utakmice odigrat će kao domaćini, a u dvoranu Jug trebaju doći glavni konkurenti, Dubrava i Crikvenica, a jedino gostovanje je ono u Čakovcu kod Međimurja.

Osječki sokol domaćin je i u sklopu predstojećeg, 6. kola. U nedjelju (18 sati) u dvoranu Jug stiže najslabija momčad u ovom društvu, Poličnik, koji je sve dosadašnje utakmice uvjerljivo izgubio. Posljednju, u 5. kolu, momčad iz okolice Zadra izgubila je na gostovanju kod Međimurja (84:64).


Tekst: N. B. (Glas Slavonije)
Foto: Mitić


Izdvojeno

Reci što misliš!