Sport / Košarka

VIDEO: Veliki potencijal za budućnost osječke košarke

VIDEO: Veliki potencijal za budućnost osječke košarke

Kako osječka košarka ima budućnost, pokazuju to i mladi članovi osječkog sokola, točnije kadeti godšita 1998.og.

Naime, Osječani se nisu uspjeli plasirati na završni turnir prvenstva Hrvatske među 3 najbolje momčadi, ali su pritom svladali velikane poput Cibone, Zadra i Cedevite. Jedan od dva kvalifikacijska turnira za plasman na završnicu prvenstva Hrvatske gdje će igrati 4 najbolje momčadi u državi, održan je u Osijeku.

Domaćin Osječki Sokol iznenadio je sjajnim igrama i rezultatima ali se ipak nije uspio plasirati u finale i izboriti plasman među 4 najbolje ekipe u Hrvatskoj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osječani su prvo svladali Cibonu s 15 razlike, zatim i Zadar dok su izgubili tek od sastava Zagreba koji je osvojio 1. mjesto u osječkoj skupini. Odlučujući susret za 2.mjesto i plasman na završnicu bio je između Osječkog Sokola u crvenoj opremi i sastava Cedevite.

Pokazali kako u svom kadru imaju veliki potencijal za budućnost i kako osječka košarka ima blistave sezone ispred sebe. Nekoliko igrača pokazuju veliki talent i potencijal za prave igračke karijere.

Ipak nisu uspjeli ponoviti sjajnu igru protiv Cibone i Zadra pa je Cedevita zasluženo s uvjerljivim rezultatom svladala mlade Sokole.

No svakako, riječ je o 14. godišnjim mladićima koji su najavili pravi igrački uspon u ovom sportu, a osječki klub i ove je godine bio jedini slavonski predstavnik u natjecanju prvenstva Hrvatske.


Tekst i video: STV


Izdvojeno

Reci što misliš!