Sport / Košarka

U potrazi za centimetrima

U potrazi za centimetrima

Idućeg vikenda počinje A-1 košarkaška liga, a prvi puta Osječko-baranjska županija ima dva predstavnika u eltinom rangu.
f5d96d8f5d2cb5ad99559922a0e926bd.jpg
KK Vrijednosnice OS Darada u novu sezonu ulazi s željom da  ove godine vrate Ligu za prvaka u Baranju,  Osječki sokol pak ulazi u natjecanje s ambicijama ostanka u ligi. Prvo kolo (6.10) donosi nam odmah susjedski derbi - Vrijednosnice OS Darda - Osječki Sokol.  
Osječki Sokol ostao je bez centra samo par dana prije početka A-1 košarkaške lige,  Srđan Helbich otišao je u  zasluženu mirovinu. Kako Vrijednosnice OS Darda od početka priprema traže pojačanje na centarskoj poziciji tako centra sada traži i Osječki Sokol.

“Brokerima” je to već I tradicionalno “slaba točka”, ali oni i dalje traže “centimetre”. Osječki sokol nije uspio riješit taj problem s dolaskom Amerikanca Kaimarra Pricea, zato što je “Amer” više pozicija 3-4. Sada su ostali i bez Helbicha, koji je bio i jedini centar.
-     “Jasno je da moramo dovesti centra, neke smo ponude već i razmotrili, ali nismo našli ono što želimo i što nam je potrebno. Ako angažiramo centra, on mora biti odmah stožerni igrač. Pokušat ćemo taj problem riješiti što je brže moguće, ali nećemo dovoditi igrača samo zato što je visok“, rekao je za Glas Slavonije trener Osječkog Sokola Zoran Helbich.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


[span class=camera]Pogledajte i VIDEO: Brođanima memorijal Dražen Pešić[/span]



Izdvojeno

Reci što misliš!