Sport / Košarka

VIDEO: VROS Darda - Osječki Sokol 87:65

VIDEO: VROS Darda - Osječki Sokol 87:65

Košarkaši Vrijednosnice OS Darda i Osječkog Sokola odigrali su povijesni derbi u A1 ligi. Darđani su na svom parketu bili bolji rezultatom 87:65.
kosarka495

Sjajajn je bio ugođaj i atmosfera na slavonskom derbiju
i za to su se dobro potrudili domaćini utakmice. Predstavljanje igrača prije utakmice u stilu NBA, s light šoom, te bučna publika u ispunjenoj dvorani u Dardi. Gledatelji su nazočili sjajnoj košarkaškoj izvedbi poglavito domaćih žutih koji su posve zasluženo svladali novog prvoligaša Osječki Sokol.
Nakon prve četvrtine bilo je plus 9 za domaće, a prednost je samo rasla. Na poluvremenu plus 13 i na kraju konačnih +22 za Darđane koji su u svim elemtnima igre nadigrali osječki sastav. Izabranici trenera Zorana Helbicha vidjelo se još se traže i protiv Brokera nisu pružili partiju koja se od njih očekuje. Najbolji igrač utakmice bio je Dejan Meznarić s 27 koševa.
Tešija je postigao 13, Perajica i Bičvić po 11, a kod Osječkog Sokola Budimir 18 i Brnas 16 ubačaja. Darđani su tako stekli prendost na početku prvenstva no momčadi još nisu posve uigrane jer su neki igrači došli tek nedavno pa pravu sliku vrijednosti sastava darđanskog i osječkog kluba vrijedi očekivati za nekih mjesec dana.

VIDEO:

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!