Sport / Košarka

VIDEO: Osječki sokol demolirao Dubrovnik

VIDEO: Osječki sokol demolirao Dubrovnik

Košarkaši Osječkog sokola ostvarili su i treću uzastopnu pobjedu u prvenstvu. Osječani su u dvorani Jug bili bolji od Dubrovnika rezultatom 85:57.

Pobjeda Osječkog sokola posve je zaslužena, a učenici trenera Zorana Helbicha pokazali su kako se mogu nositi s ulogom favorita i ono što je još važnije da su se konačno našli u igri i u dobroj formi.

Novom, petom prvenstvenom pobjedom, Osječki Sokol osigurao je mirniji nastavak prvenstva u Ligi za ostanak, pa Osječani ne bi trebali brinuti o osiguranju statusa u elitnom razredu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Domaći bijeli vodili su cijelu utakmicu, a kad su im se Dubrovčani približili na 2-3 koša zaostatka Osječani su se opet rezultatski odvojili.

Posebno su uvjerljivi domaći bili u poslejdnjoj četvrtini koja im je prošle jeseni bila rak rana u prvenstvenim nastupima.

Bijeli se tricama Budimira i brzim kontranapadima odvajaju na 20 poena razlike i u konačnici odlaze na + 28. To je ujedno i najuvjerljivija pobjeda Sokola ove sezone.

Najboljis trijelac utakmice bio je Veljko Budmir s 29 postignutih poena i 6 skokova a odmah do njega po učinku bili su Dino Radoš i Aljoša Šarac.

Njih trojica postigli su ukupno 66 poena od 85 kojeg je postigla momčad Osječana.

Tekst i video: STV


Izdvojeno

Reci što misliš!