Sport / Košarka

Brokerima vrijedna pobjeda u Trnskom

Brokerima vrijedna pobjeda u Trnskom

Sinoć su u dvorani u Trnskom igrači Vrijednosnica Osijek ostvarili zasluženu pobjedu protiv Zagreba. Već nakon prve četvrtine vidjelo se da igrači trenera Vladimira Krstića nisu došli u Zagreb na izlet, već su sa prednošću od 2 poena završili prvu četvrtinu.

U drugoj Zagreb igra odlično, te odlazi na prvo ozbiljnije vodstvo 42:32, no Brokeri se predvođeni iznimno raspoloženim Domagojem Vukovićem vraćaju na 42:36.

KK Zagreb – KK Vrijednosnice Osijek 69:75 (15:17, 27:19, 24:23, 3:16).

Zagreb: Majcunić 6, Junaković 2, Perić, Vitali 1, Majić, Vlaić 2, Božić 24, Batur 9, Marčinković 20, Kaštropil 5.
VROS: Šarac J, Robinson 9, Žulj, Vuković 27, Mines 4, Šarac A 16, Krajina 2, Karlović Mat 8, Karlović Mar, Turalija, Mustapić 9.

Treću četvrtinu domaćini otvaraju odlično te odlaze na 46:36, ali tada se motor gostiju Aljoša Šarac priključuje Vukoviću, te gosti poravnavaju na 48:48. Domaćini tada rade seriju i predvođeni Lukom Božićem odlaze na visokih 59:48. Prvih pet minuta zadnje četvrtine obilježavaju odlične obrane obje ekipe, ali tada se Vukoviću i Šarcu priključuju Matej Karlović Jalen Robinson i Jakov Mustapić, te sa odličnom obranom, pametnim i strpljivim napadom, te odličnim skokom u napadu, ostavljaju Zagreb na samo tri poena u zadnjoj četvrtini i zasluženo pobjeđuju.

Velikom pobjedom i vrijednim bodovima Brokeri donose svojim navijačima najljepši Božićni poklon u Osijek, te se nadam da će ih publika nagraditi velikom posjetom u ponedjeljak protiv Kvarnera.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!