Sport

za predškolce i školarce

Otvorene prijave za 3. izdanje ROLLER CAMP OSIJEK

Otvorene prijave za 3. izdanje ROLLER CAMP OSIJEK

Nakon vrlo uspješno odrađena dva izdanja Roller Campa u travnju i srpnju 2019. godine, najbolja škola rolanja za male i velike vraća se na Sokol Centar i to od 23. do 27. rujna!

Roller Camp Osijek 2019. vrhunski je sportski kamp u okviru kojeg će svi zainteresirani moći kroz 5 dana naučiti osnovne tehnike rolanja, ali i proći napredni tečaj – ukoliko su prošli početni stupanj ili imaju dobro prethodno znanje rolanja.

Iznimno smo zadovoljni odrađenim do sada, do nas su stizali pozitivni komentari roditelja, ali i djece. Potrudit ćemo se ovaj put još kvalitetnije odraditi sve aktivnosti i sve naše polaznike što bolje pripremiti za buduće rolerske avanture“, izjavila je Ivana Maltašić, voditeljica poslovanja Sokol Centra Osijek.

Termin kampa je od 23. do 27. rujna 2019. godine i trajat će 5 dana (od ponedjeljka do petka), a sve će se događati na vanjskim sportskim terenima iza Sokol Centra Osijek na adresi Kralja Zvonimira 5.Polaznici će biti raspoređeni u 2 skupine, a u nastavku donosimo raspored termina treninga po satima:

  • PREDŠKOLCI, početna i napredna skupina (3 do 6 godina) - 17:00 do 18:00h
  • ŠKOLARCI, početna i napredna skupina (7+ godina) - 18:00 do 19:00h

Prijave za kamp moguće je napraviti na LINKU.

Kotizacija za kamp iznosi 200,00 HRK, a sve dodatne informacije o kampu moguće je saznati pozivom na broj 095 505 2589.

Izdvojeno

Reci što misliš!