Sport

za predškolce i školarce

Otvorene prijave za 3. izdanje ROLLER CAMP OSIJEK

Otvorene prijave za 3. izdanje ROLLER CAMP OSIJEK

Nakon vrlo uspješno odrađena dva izdanja Roller Campa u travnju i srpnju 2019. godine, najbolja škola rolanja za male i velike vraća se na Sokol Centar i to od 23. do 27. rujna!

Roller Camp Osijek 2019. vrhunski je sportski kamp u okviru kojeg će svi zainteresirani moći kroz 5 dana naučiti osnovne tehnike rolanja, ali i proći napredni tečaj – ukoliko su prošli početni stupanj ili imaju dobro prethodno znanje rolanja.

Iznimno smo zadovoljni odrađenim do sada, do nas su stizali pozitivni komentari roditelja, ali i djece. Potrudit ćemo se ovaj put još kvalitetnije odraditi sve aktivnosti i sve naše polaznike što bolje pripremiti za buduće rolerske avanture“, izjavila je Ivana Maltašić, voditeljica poslovanja Sokol Centra Osijek.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Termin kampa je od 23. do 27. rujna 2019. godine i trajat će 5 dana (od ponedjeljka do petka), a sve će se događati na vanjskim sportskim terenima iza Sokol Centra Osijek na adresi Kralja Zvonimira 5.Polaznici će biti raspoređeni u 2 skupine, a u nastavku donosimo raspored termina treninga po satima:

  • PREDŠKOLCI, početna i napredna skupina (3 do 6 godina) - 17:00 do 18:00h
  • ŠKOLARCI, početna i napredna skupina (7+ godina) - 18:00 do 19:00h

Prijave za kamp moguće je napraviti na LINKU.

Kotizacija za kamp iznosi 200,00 HRK, a sve dodatne informacije o kampu moguće je saznati pozivom na broj 095 505 2589.


Izdvojeno

Reci što misliš!