Sport

Malta TESTIRA

Testiram i testiram jako puno testiram da Mata ne viče

Testiram i testiram jako puno testiram da Mata ne viče

Nakon velike pobjede protiv Međimurja (4:0) i kiksa Šibenika kod druge momčadi Hajduka(2:0), nogometaši Varaždina u iduće kolo ulaze kao lideri prvenstva. Odlaze na teško gostovanje u zagrebački Siget gdje ih čeka Hrvatski dragovoljac.

- Ispred nas je utakmica s Dragovoljcem i to nam je svakako najbitnije u ovom trenutku, ali ne možemo se lagati jer je svakome od nas u podsvijesti Šibenik – započeo je kapetan Varaždina Dario Jertec

Glasovanje je završilo

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ove su sezone nogometaši Varaždina igrali s Dragovoljcem u dva navrata. Jednom su u Kupu na Sigetu bili bolji sa 3:0, dok su kod kuće poraženi s 2:0 u ligaškom susretu.

- Oni su dobra momčad imaju MajstorovićaHavojića, a prvu su polusezonu bili dosta loši pa se bore za opstanak. Mala je razlika između 3. I 10. mjesta. Znamo da će biti teško Tu je mladi trener Carević koji se sigurno za nas dobro pripremio, ali i mi smo to napravili za njih. Međusobno se poznajemo i čeka nas tvrdih 90 minuta, ali čvrsto vjerujem u našu pobjedu.

Za tu je utakmicu uprava kluba organizirala navijački autobus. Zainteresirani za odlazak na utakmicu još se uvijek mogu javiti na Facebook stranicu kluba

- Za svakog igrača to je motivacija i lakše nam je igrati s navijačima. Oni uvijek podignu atmosferu za nas i to nam samo može biti vjetar u leđa kao što nam je kod kuće velika motivacija atmosfera koju stvore navijači predvođeni tribinom Zapad lijevo - zahvalan je vođa varaždinskog drugoligaša.


DADADADDADADADAD

Izdvojeno

Reci što misliš!