SiB Plus / Zdrav život

SiB vam donosi jednostavan lijek protiv gripe

SiB vam donosi jednostavan lijek protiv gripe

Jeste li čuli za recept mr. Jasminke Papić o postupku pripreme mednog pripravka za ubijanje virusa gripe?

Jeste li čuli za recept mr. Jasminke Papić o postupku pripreme mednog pripravka za ubijanje virusa gripe?

Damir ni sam ne zna koliko je i kojim sve prilikama preporučao taj recept, no unatoč tomu gotovo uvijek kada pita kolege što učiniti kada dobiju gripu ne mogu se sjetiti provjerenog pčelarskog recepta.

Možda i stoga što je toliko jednostavan i svima pristupačan?

Postojeći antivirusni lijekovi Tamilflu (oseltamivir) i Relenza (zanamivir) koje se daje u slučaju oboljenja  mogu pomoći u ozdravljenju i smanjivanju simptoma gripe. No, ne preporuča se uzimati te lijekove dok opasnost od zaraze nije stvarna i velika! Druga stvar je s medom. Njega se može uzimati uvijek i u svako vrijeme.

A kako ga uzimati kada smo već oboljeli od gripe?

Tada je potrebno uzimati PROKUHANI MED na način da se u 1 litru hladne vode stavi 3-4 jušne žlice meda i kada otopina zakipi nastavi se kuhati još 3 minute. U još vruću otopinu može se staviti i vrećica dvije zelenog čaja za poboljšanje ukusa, a ta kombinacija sinergijski još uspješnije djeluje u suzbijanju virusa.

Dnevno treba uzeti do dvije litre ovog pripravka i stvarno bi bilo veliko čudo da "svoje" viruse ovim načinom ne savladate u dva dana.

Jednostavan i efikasan recept koji preporučamo svim čitateljima a apeliramo i na vas da ga proširite i olakšate borbu s gripom.

[blockquote]Prokuhani med:

- u 1l vode staviti 3-4 jušne žlice meda
- nakon što otopina zakipi nastaviti kuhati još 3 minute
- dnevno uzeti do 2l ovog pripravka[/blockquote]

Tekst: Damir Rogulja / SiB.hr

Izdvojeno

Reci što misliš!