SiB Plus / Zdrav život

Pivo od kojeg ženama rastu grudi

Samo jedna krigla ovog piva dovodi do povećanja obima grudi za dva broja, a ova metoda efikasnija je od kirurške intervencije.

Iako je proizvođač piva marke Boza rekao da prvobitna ideja nije bila navesti na pomisao da je riječ o čudotvornom napitku za rast grudi kod žena, slučajevi koji su uslijedili to su pokazali, piše austrijski dnevnik Austrian times.

Pivo je sve više popularno zbog ove karakteristike, ono je jeftino, i kako navode potrošači, može povećati grudi za dva „broja".

Ovu vijest posljednjih dana prenose mediji diljem svijeta, ponovno dovodeći na tapetu ovu temu, koja je odavno prešla u legendu, narodnu predaju, pop kulturu, stereotipiju i pučko mudroslovlje, pa se onda na nju zaboravi, pa opet negdje izroni. Ovoga puta izronila je u - Bugarskoj.

Zbog pšeničnog piva Boza Bugarska je postala meka brojnih turista, a novine prenose izjavu Rumunja Constantina Barbua, koji je skočio kod susjeda da kupi gajbu čudotvornog piva za svoju ženu, rekavši - neka proba, ništa nas ne košta.

Pokaže li se stvarno da se skupa operacija povećanja grudi može jednostavno nadomjestiti konzumacijom jeftinog (i ukusnog) piva, Bugari će se svakako obogatiti, a onda svaki dan možemo očekivati da netko provali kako od piva muškarcima raste - znate već što. A to onda ne treba posebno naglašavati što znači.


Izvor: pivnica.net

Foto: Thinkstock

Izdvojeno

Reci što misliš!